Bruschetta's en platte kazen:

 

Italiaanse Bruschetta's

Wie wel eens op vakantie in Italië is geweest, kent die heerlijke bruschetta vast wel! Een Italiaans geroosterd broodje met olijfolie en knoflook, met daarop een heerlijk mengsel van tomaten en verse kruiden. In het mooie Toscane heet Bruschetta fettuna. Letterlijk vertaald betekent dit geolied sneetje. Ook bij ‘Wijnen De Greef’ zijn bruschetta’s verkrijgbaar en worden ze vooral in een nieuwe en modernere versie dagdagelijks bereid. De gezondheid van een bruschetta is onmiskenbaar en het bevat bovendien ook weinig calorieën! De hoeveelheid bruschetta’s zijn verkrijgbaar volgens wens.

 

Scandinavische & Toscaanse kruidenkazen

Vroeger was het leven niet per se mooier, maar het was wél éénvoudiger. Zoals al die eenvoudige, lekkere recepten bijvoorbeeld. Met eerlijke, natuurlijke, échte producten die nog smaken zoals het hoort. Zowel Belgische als Toscaanse plattekazen zijn een recept uit die tijd! Heerlijke smeuïge verse volle plattekazen, die bereid worden met zuiderse tomaten en verschillende verse kruiden met goede kwalitatieve ingrediënten. Een simpel en lekker recept dat vooral wordt klaargemaakt met liefde en met het vakmanschap dat ‘Wijnen De Greef’ al jaren in huis heeft. De Belgische en Toscaanse plattekazen zijn verkrijgbaar in porties van 250 en 500 gram.

 

Spaanse gemarineerde olijven

Olijven à la Madrilene of in het Spaans, “Aceitunas a la Madrileña”worden in Spanje geserveerd als een tapa of maaltijd. Wanneer u tapas serveert, mogen deze lekkere hapjes eigenlijk ook niet ontbreken. Olijven zijn een delicatesse die veel mensen nog moeten leren eten. Het kan het hele jaar door worden geserveerd, maar is vooral leuk in de zomer bij een heerlijk glaasje bubbels, of met een lekker glaasje wijn. ‘Wijnen De Greef’ hecht héél veel belang aan de smaak van olijven, die in de eerste plaats hard moeten zijn, zodat ze niet papperig worden van het marineren. Om de smaak van de olijven het best tot hun recht te laten komen en net dat beetje extra te geven, moeten deze zo’n 2 weken voor het serveren al bereid worden. Onze gemarineerde olijven zijn eveneens verkrijgbaar in porties van 250 en 500 gram.


Olijfolie Lacrau Extra Virgin Olive Oil

Heerlijk om uw salades en tapas te bereiden, maar ook om uw eigen mayonaise te maken.

Kazen

Villadiego kazen

Semi Cured Manchego Cheese

Semi Cured Manchego Cheese in olijfolie

Cured Manchego Cheese

Very Matured Manchego Cheese

Gran Reserva Manchego Cheese