Wil jij een wijnpakket twv €45,- winnen?

Wil jij een wijnpakket twv €45,- winnen?

Wil jij een wijnpakket twv €45,- winnen? Dit kan. Ga snel naar onze facebook-pagina en neem deel!

Het wijnpakket bevat: 

 • M&M Silver edition
 • Fucking Weirdos
 • Podere Don Cataldo Primitivo
 • Kolkmann Zweigelt Perfektion

De actie loopt tot en met 29 december, de winnaar zal bekendgemaakt worden op vrijdag 30 december.  

Hieronder onze voorwaarden voor de actie: 

 1. De organisator van de wedstrijd is Gert De Greef/Wijnen De Greef, Schoonaardebaan 83, 9200 Schoonaarde met als BTW nr BE0833.499.224.
 2. Gewonnen prijzen zijn niet inwisselbaar voor contant geld of een andere prijs, en zijn ook niet op naam overdraagbaar.
 3. Wijnen De Greef behoudt het recht om deelnemers te diskwalificeren indien er ongepast materiaal wordt gepost of sprake is van fraude, bijvoorbeeld bij overtreding van 1 van onze algemene voorwaarden, manipulatie van de actie, beïnvloeding van de actie op een andere onwettelijke manier,...
 4. Per deelnemer is er slechts 1 deelname geldig.
 5. De looptijd van een actie wordt bekend gemaakt via sociale media, een landingspagina of in een artikel over de desbetreffende winactie.
 6. De winnaar zal geselecteerd worden op het einde van de actie en zal persoonlijk gecontacteerd worden.
 7. De winnaar heeft 7 dagen de tijd om te reageren op dit bericht, zodat de overhandiging van de prijs kan afgesproken worden. Na deze termijn behoudt Wijnen De Greef zich het recht om eventueel een nieuwe winnaar te kiezen. Wijnen De Greef is niet verantwoordelijk voor het niet ontvangen of te laat lezen van e-mails of berichten.
 8. Door deelname aan de wedstrijd geven deelnemers en eventuele winnaars hun akkoord om mee te werken aan promotioniële activiteiten ivm de actie, waaronder uitreiking van de prijs. Zijn/haar naam en/of eventuele foto's kunnen door Wijnen De Greef worden gebruikt voor publiciteitsdoeleinden, zonder enige compensatie van welke aard ook.
 9. Wijnen De Greef is niet aansprakelijk voor enige zichtbare en/of verborgen gebreken aan de prijs.
 10. Enkel de prijzen die worden beschreven in de winactie kunnen worden gewonnen. Indien dit niet mogelijk blijkt, is Wijnen De Greef gemachtigd een gelijkwaardige prijs aan te bieden.
 11. Elke prijs dient zelf afgehaald te worden bij Wijnen De Greef, Schoonaardebaan 83, 9200 Schoonaarde, tenzij anders vermeld bij de actie.
 12. Facebook kan niet geassocieerd worden met of verantwoordelijk gesteld worden voor de actie/wedstrijd.