Nieuws & Activiteiten

Hier verzamelen wij alle leuke nieuwsberichten van onze leuke adverteerders. Kijk er eens rustig door, er staat van alles tussen. Van een oesterproeverij of een brillenmodeshow tot mega promoties en leuke creatieve workshops.
Nieuws filter
Tijd om te genieten
apr 4

Tijd om te genieten

House of Java Easter Break

Tijd om te genieten

1 overnachting in Deluxe kamer met ontbijt

2,5 uur in onze privé-wellness met finse sauna, infrarood, jacuzzi, inclusief gebruik van slippers, handdoeken en badjas.

Deluxe massage voor 2 personen

Fietsen voor 2 personen om een leuke tocht te...

Opendeurdagen bij Fo & Fie
maa 30

Opendeurdagen bij Fo & Fie

Kom langs tijdens onze opendeurdagen en ontvang tot -20% korting op de huidige zomercollectie!    Vrijdag 31/3 blijven onze deuren open tot 21u!   Nog tem. 8 april!  
Kwartaal voorschotten niet meer verplicht
maa 27

Kwartaal voorschotten niet meer verplicht

BTW-kwartaalvoorschotten niet meer verplicht vanaf 1 april

BTW-aangiftes worden ofwel op kwartaalbasis ofwel op maandbasis ingediend. Maandaangiftes zijn verplicht voor BTW-plichtigen die meer dan 2.500.000 EUR omzet per jaar realiseren. Die limiet bedraagt slechts 250.000 EUR voor...

Afschaffing vestigingswet een feit?
maa 18

Afschaffing vestigingswet een feit?

Afschaffing vestigingswetgeving in Vlaanderen een feit?

Op de Vlaamse Ministerraad van vandaag werd beslist over de afschaffing van de gereglementeerde beroepen met uitzondering van het bedrijfsbeheer en de bouwberoepen.

Waarover gaat het?

Door Europese regelgeving is het op dit ogenblik...

Opendeurdagen Sophia Shoes
maa 14

Opendeurdagen Sophia Shoes

Lentekriebels? Sophia Shoes nodigt u vriendelijk uit op hun opendeurdagen dat doorgaat op vrijdag 24 maart van 10u tot 18u, zaterdag 25 maart van 10u tot 18u en zondag van 10u tot 17u.

Wij verwelkomen u graag met een glaasje bubbels en u krijgt 10% korting op de gehele lente-zomercollectie....

Basisnaaicursus
maa 13

Basisnaaicursus

Wil jij wel eens zélf aan de naaimachine zitten en iets maken voor jezelf, je kinderen, je kleinkinderen? Schrijf je dan in voor de basisnaaicursus. De basiscursus staat open voor volwassenen én kinderen vanaf 10 jaar.

Wat kan je verwachten?10 lessen van 2,5 uur Je leert de basis...
Nieuw bij J&J Drinks 2016
maa 13

Nieuw bij J&J Drinks 2016

Nieuw: Franklin Tonic Mixers

Maak kennis met de ambachtelijk bereide, exclusieve tonics en mixers van Franklin & Sons, die perfect bij de allerbeste ambachtelijke sterkedrank passen. De eerste producten zagen in 1886 het levenslicht en werden verkocht vanuit de kleine confiserie van de...

Vacature: voorbereider carrosserie
maa 8

Vacature: voorbereider carrosserie

JCV CarStyling Volckaert te Haaltert is dringend op zoek naar een voorbereider carrosserie met ervaring om ons team te versterken.

Interesse? Stuur u CV naar jcv.carstyling@gmail.com of kom gerust langs in onze workshop te Hoogstraat 100, 9450 Haaltert. Gelieve wel eerst even te bellen met Jo:...

Terugbetaling Partena
maa 1

Terugbetaling Partena

Maak je voeten gelukkig! Ontvang jaarlijks 50 euro voor een paar podologische zolen. Ga naar de website van Partena Ziekenfonds voor meer informatie.

Je voeten staan aan de basis van je lichaam. Als de balans in je voetstand verstoord raakt, heeft dit een effect op de rest van je lichaam....