Constructiewerken Desaer Eddy

Uw vakman in constructiewerken, hekwerken en poorten voor Bekkevoort

Constructiewerken

Constructiewerken Desaer Eddy is uw ervaren vakman uit Bekkevoort (Assent) waar u terecht kan voor het maken van uw poorten, balustrades, trappen en sieraanleg. Constructiewerken Desaer Eddy is een professioneel bedrijf dat op maat van de klant werkt en ook de plaatsing in handen neemt.

Outdoor constructies

U kan voor verschillende kleine bouwwerken bij Constructiewerken Desaer Eddy terecht. Denk hierbij aan poorten ontwerpen, hekken plaatsen, carports aanbouwen en zelfs kunsthagen plaatsen. We zitten samen met u rond de tafel en u kan zelf kiezen welke stijl van materialen u wenst en over welke lengte deze moeten komen. Daardoor wordt uw bestelling altijd op maat afgewerkt zodat u geen ruimte van uw tuin verliest. U kan er voor kiezen om in uw tuin een sierstuk te laten aanleggen. Denk hierbij aan een terras, overdekking, trappen of kunsthagen. Maar ook kunsthagen over heel de omheining kunnen geplaatst worden. Zo heeft u het groen in de tuin zonder het vele onderhoud.

Interieur constructies

Constructiewerken Desaer Eddy werkt niet enkel outdoor maar plaatst ook in huis contructies. Trappen en ballustrades langs de trappen worden zorgvuldig aangelegd zodat het een mooi en vooral veilig resultaat heeft.