Mindfulness Therapeute Inge Tessenderlo

"Een weg van duizend mijl begint met één enkele stap."

Therapeute, mindfulnesstrainer, afslankingscoach

Wie is Inge?

Uw therapeute, mindfulness-en/of mind-walktrainer. Alsook voedingscoach en aromatouch-massagetherapeute te Tessenderlo.

Ik heb een eigen praktijk als therapeute. Ik ontmoet vele mensen met een verschillende kijk op het leven en met kleine en grote moeilijkheden. Deze sociale contacten , het spreken uit mijn eigen ervaring en uit mijn opleiding klinische psychologie zorgen ervoor dat deze job mij blijft boeien en ik ze met hart en ziel uitoefen.

Vanuit de idee dat ik zelf geoefend mindfulness beoefenaar ben en deze rijkdom graag wil over brengen aan mijn medemens, volgde ik de trainercursus in Nederland bij See True waar ik mijn certificaat behaalde. Ik ben als het ware gebeten door mindfulness en ondervind aan den lijve wat dat met mij doet. En ik zou dit zo graag aan jou willen overbrengen. Kijk gerust verder op mijn website wat de mogelijkheden naar trainingen zijn. Net als de mind-walk trainingen.

Hiernaast geef ik ook voedings-en bewegingsadvies en ben ik dus ook afslankingscoach. Ik begeleid je graag in het bereiken van je ideale gewicht door een goede ondersteuning te geven en een programma op maat te bieden, vertrekkende vanuit jou als persoon. Je kan rekenen op een professionele en persoonlijke begeleiding. Zo kan afslanken prettig en makkelijk zijn.

Ook voor pure ontspanning kan je bij mij terecht voor de aromatouch massage waarin ik je een compleet zen-gevoel bezorg.

Voor info of een afspraak, mag u mij steeds contacteren.