Inge zorgt als persoonlijk therapeute voor een correcte begeleiding

"Je moet de wereld niet begrijpen: je moet alleen je plaats erin weten te vinden."

Weet je even niet meer welke weg in te slaan? Wie je bent of wil zijn? Voel je je futloos, opgebrand of zonder doel? Of weet je juist geen blijf met je energie? Twijfel je aan jezelf of aan je relatie tot anderen? Voel je je misschien tekort gedaan door anderen? Zit je met diepgewortelde emoties? Draag je een zware rugzak op je schouders? Kamp je met onverwerkte gevoelens? Wil je werken aan je zelfbeeld? Kan je of durf je er met niemand over praten? Zitten je opvoedingspatronen diep geworteld in je bestaan maar wil je het liever anders? Wens je een carrièrewending maar weet je niet precies wat of hoe? Kamp je met een verslaving of toon je ongewone gedragingen? Ligt de sociale verhouding tot je medemens wat moeilijker?

Ga de strijd niet alleen aan, maar kies voor professionele therapie die Inge Gielen uit Tessenderlo u met plezier zal geven.

"Dan gaan we samen op weg. In een eerste fase pas ik gesprekstherapie toe en vervolgens wordt de therapie aangepast aan jouw noden. De frequentie van de begeleiding is afhankelijk van jouw verwachtingen en doelstellingen. Ik werk met bewustwording van het moment en van jezelf.

Mijn levenservaring en psychologische achtergrond brengen mij ertoe elk individu te bekijken als een uniek mens met eigen emoties, belevingen en gedragingen. Ieders probleem zal ik beluisteren. De verschillen tussen mensen en de interactie tot elkaar boeien me enorm. Want één ieder is het waard.

Ik ben ervan overtuigd dat, als we samen op weg gaan, je je sterktes leert te appreciëren en toe te passen en je een persoonlijke groei kent!"

Neem dan contact op en ontdek hoe therapie bij Inge Gielen te Tessenderlo zal zorgen voor een nieuwe visie op het leven. Ga samen op weg met je therapeute want jouw levensweg kan met de nodige begeleiding en therapie een stuk makkelijker verlopen.

Voor volgende hulpvragen kan je terecht bij therapeute Inge Gielen uit Tessenderlo:

 • Onzekerheid
 • Depressie
 • Laag zelfbeeld
 • Angst
 • Emotionele problemen
 • Relatieproblemen
 • Stress
 • Moeilijk sociaal contact
 • Verslaving
 • Perfectionisme
 • Borderline
 • Burn out
 • Autisme
 • ADHD
 • ...

 

Angst & emotie

"You can’t stop the waves but you can learn how to surf!"

Kies voor therapie die je leert met jouw angsten en emoties om te gaan. Ben je bang? Heb je een beklemmend gevoel van angst of krijg je paniekaanvallen? Ben je onzeker of heb je twijfels? Hoe klein of groot ook.

Heel wat mensen ervaren bepaalde angsten zoals faalangst, claustrofobie, smetvrees, … en weten niet meteen wat er hieraan kan gedaan worden.

De hulp hier is een gerichte therapie. Een therapie die de mensen met specifieke angsten een duidelijke uitweg biedt.

"Bij elke sessie probeer ik de basis van het probleem te achterhalen en zoek ik een gerichte oplossing. Stap voor stap help ik jouw emoties en angsten onder controle te krijgen en maken we samen van jou een gelukkig en zelfzeker persoon die de wereld opnieuw aan kan."

Ontdek de weldaad van gerichte therapie bij Inge Gielen.

Depressie/burn out

"Wees niet bang om langzaam voorwaarts te gaan, wees alleen bang om stil te staan!"

Onze werkdruk is hoog! Ons levenstempo nog hoger!

Elke dag worden we geconfronteerd met: “ik ga vlug…, nog even snel…, geef mij een paar minuten om…”. Uitspraken die ongetwijfeld ook jij gebruikt maar die aantonen hoe druk en hectisch ons leven eigenlijk wel is. Niet verwonderlijk dus dat een burn out bij meer en meer mensen de kop op steekt.

Maar hoe komt het nu eigenlijk dat alles zo ver kon komen?

Wel als mens willen we steeds presteren, zorgen voor verbetering, optimalisatie, vooruitgang, … Met alle gevolgen vandien uiteraard want soortgelijke ingesteldheid is enerzijds goed maar anderzijds zorgt dit voor een serieuze tijdsbom. Een burn out en depressie zijn hier heel vaak het gevolg van maar uiteraard kunnen ook andere factoren een oorzaak zijn.

"Tijdens het eerste intakegesprek probeer ik te achterhalen welke behandeling je het beste ligt. Wat voor behandeling je nodig hebt en in welke mate je extra advies en bijstand wenst.

Ik zorg voor een snelle aanpak van jouw depressie of burn out in mijn praktijk te Tessenderlo."

Behandeling van borderline en andere persoonlijkheidsstoornissen

"Je hoeft niet iets bijzonders te zeggen of te doen om bijzonder te zijn."

Persoonlijkheid is het geheel van gedrag, gedachten en gevoelens. Deze factoren bepalen hoe we elke dag in het leven staan en hoe we omgaan met dagdagelijkse gebeurtenissen.

Heel wat mensen beschikken echter niet over de nodige relativiteit om hun denkwijzes en gedrag aan te passen. Persoonlijkheidsstoornissen bij onze cliënten te Tessenderlo en omgeving zijn dan ook fenomenen die vaak terugkeren.

Als een bepaald gedrag zich repetatief gaat manifesteren spreken we van persoonlijkheidsstoornissen en dan kan Inge Gielen uit Tessenderlo u perfect bijstaan en begeleiden door middel van gesprekstherapie, cognitieve gedragstherapie en mindfulness. Een persoonlijkheidsstoornis, zoals borderline, is gekenmerkt door een verhoogde emotionele kwetsbaarheid.

"Ik ben als ervaringsdeskundige gespecialiseerd in de borderline persoonlijkheidsstoornis. Borderline raakt veel mensen, maar het is niet iets om je voor te schamen of om te verbergen. Toch is het perfect behandelbaar mits de hulp van de juiste deskundigen."

Indien interesse en vraag naar infosessies (al dan niet in groep), neem dan vrijblijvend contact.

In 2020 worden er ook praatavonden georganiseerd onder lotgenoten voor borderline.Zie nieuws-en activiteitenpagina voor data.