link2fleet ZE Experience Event – 13 juni – Brabanthal – Leuven

link2fleet ZE Experience Event – 13 juni – Brabanthal – Leuven

Het grootste fleet test event in België: Meer dan 90 elektrische voertuigen beschikbaar om een proefrit mee te maken!

Op 13 juni brengt link2fleet 90 zero emission (ZE) voertuigen samen in de Brabanthal in Leuven. Deze voertuigen zullen beschikbaar zijn voor professionele klanten om een testrit mee te maken. Dit is de eerste keer dat zo'n groot aantal ZE-voertuigen beschikbaar is om te testen op een evenement in België.

De derde editie van het link2fleet ZE Experience Event belooft uitzonderlijk te worden! Bijna alle automerken hebben hun aanwezigheid al bevestigd, en sommige onder hen zullen testritten aanbieden met modellen die nog exclusief zijn voor de Belgische markt! Dit zijn onder andere de Polestar 3, de Omoda E5, Xpeng G9, Maxus eUNIQ6, Lotus Eletre, Mini Countryman E, BMW iX2 en de Renault Scenic E-Tech.

Alle 100% elektrische bestsellers in het fleetsegment zijn gratis beschikbaar voor iedereen die een wagenpark beheert of verantwoordelijk is voor de mobiliteit binnen zijn bedrijf, om een testrit mee te maken.

Exclusieve modellen (statisch) te ontdekken
Maar ook zullen er nieuwe wagens - die net door de fabrikanten zijn voorgesteld - te zien zijn tijdens het evenement op 13 juni 2024, en dat van 8u30 tot 18u. Dit zijn onder andere de Polestar 4, de Lotus Emeya en de Mini Aceman. Andere verrassingen moeten nog worden bevestigd.

Tweewielers ook van de partij
Naast personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen is link2fleet ook alternatieve mobiliteitsoplossingen zoals e- bikes, microwagens en elektrische scooters niet vergeten.

Klik hier om alle modellen te zien die op het evenement aanwezig zullen zijn.

Expert Sessions door deskundigen:
Gedurende de hele dag zullen experts hun kennis delen over een breed scala aan onderwerpen met betrekking tot de fleet-wereld.



Reserveer uw plek hier en zorg dat u deel uitmaakt van dit niet-te-missen evenement. Of u nu een wagenparkbeheerder, mobiliteitsmanager bent of gewoon geïnteresseerd bent in de nieuwste technologieën op het gebied van emissievrij vervoer, dit evenement mag u niet laten voorbijgaan.

Programma:

  • Onthaal vanaf 08:30 Testritten: 09:30 tot 18:00 Ontmoet onze partners: 09:00 tot 18:00 Expert sessions: 09:30 tot 17:00

Datum

  • 13 juni

Locatie

  • Brabanthal - Brabantlaan 1 - 3001 Leuven

Meer info op: ze-experience-event.link2fleet.com