Uitvaartzorg Kurt Coppens

Uitvaartverzorging, begrafenissen en crematies te Erpe-Mere

Uitvaartzorg

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis in het leven. Het is belangrijk dat het afscheidsmoment in de kerk of de aula een persoonlijk en warm gebeuren is. Daarom moet u kunnen rekenen op een goede begeleider die oog en oor heeft voor jullie wensen en die feilloos aanvoelt wat de overledene betekende voor hen die achterblijven.

Wij begeleiden u stap voor stap doorheen dit moeilijke proces. Voor elke stap kunnen we ook rekenen op betrouwbare partners die o.a. zorgen voor de respectvolle overbrenging van de overledene en voor het ceremoniële gebeuren. We werken samen met gediplomeerde uitvaartondernemers.

Bij elke keuzeoptie informeren we jullie eerlijk over de prijs. Wij staan garant voor eerlijkheid en transparantie. Voor de uitvaart plaatsvindt, ontvang je van ons een gedetailleerd prijsvoorstel. Zo vermijden we onaangename verrassingen na de uitvaart.

Voor het bespreken van de uitvaart komen wij langs in uw vertrouwde omgeving.

Persoonlijk afscheid

U kan ook op mij rekenen wanneer u van het afscheidsmoment in de aula van het crematorium een persoonlijk en warm gebeuren wil maken met tekst, muziek en foto’s. Wij begeleiden ook uitvaarten in aula’s van verschillende uitvaartcentra.

Omdat onze geliefden een persoonlijke uitvaartdienst verdienen gaan wij hierin tot het uiterste en bekijken samen wat allemaal mogelijk is. We luisteren naar het levensverhaal en doen daarna een aantal suggesties, soms binnen onze jarenlange tradities, maar het kan evenzeer out-of-the-box. Zo maken we er een unieke en respectvolle afscheidsdienst van.

Ook wanneer u kiest voor een onafhankelijke begrafenisondernemer.

Wij begeleiden ook uitvaarten in aula’s van verschillende uitvaartcentra.

Tevens kunnen wij ook voor stijlvolle, klassieke muziek zorgen bij een kerkelijk uitvaart.

Als kerkorganist kunnen wij u serene en passende muziek voorstellen, al dan niet samen gebracht met een klassiek geschoolde soprane.

Zo kan een goed verzorgde uitvaartliturgie een meerwaarde krijgen door muziek die perfect in harmonie samengaat met de kerkelijke afscheidsrituelen.

Voorafregeling

Er is ook de mogelijkheid om vooraf uw wensen vast te leggen. Voor velen zorgt dit voor de nodige gemoedsrust.

Wij nemen graag de tijd om dit stap-voor-stap voor te bereiden zonder dat hier enige financiële verplichtingen aan verbonden zijn.