Nieuws & Activiteiten

Hier verzamelen wij alle leuke nieuwsberichten van onze leuke adverteerders. Kijk er eens rustig door, er staat van alles tussen. Van een oesterproeverij of een brillenmodeshow tot mega promoties en leuke creatieve workshops.
Nieuwbouwproject te Keerbergen
maa 24

Nieuwbouwproject te Keerbergen

Nieuwbouwproject "Residentie Hart van Keerbergen" te Keerbergen.

Vastgoedkantoor Bollen & Jaeken organiseert een infodag op zondag 26 maart van 14u tot 16u op hun kantoor te Mechelen, Schoenmarkt 4. Spring eens binnen en kom alles te weten over ons nieuwbouwproject: Residentie Hart van...

Grote opendeuractie
maa 23

Grote opendeuractie

Bij De Kookplaneet te Hasselt is er een grote opendeuractie. Nieuwe loten, partijen, eindereeksen moeten weg aan spotprijzen. Wees er snel bij want op is op.

De Kookplaneet specialiseert zich al meer dan 40 jaar in de import & export van horecamaterialen, ondertussen zijn wij gegroeid tot één...

Look van de maand
maa 22

Look van de maand

Geïnspireerd door de kleuren van de Caraïbische lagunes – Breng rust en frisheid in je interieur.

De winterblues zijn nog niet weg en we verlangen allemaal naar een helderblauwe hemel, een vakantie ver weg of naar het kristalheldere water van de lagunes. Een plek waar je gewoon zorgeloos kunt...

Verzorging van de maand
maa 22

Verzorging van de maand

Geniet deze maand (actie geldig van 1 maart tot en met 31 maart) van de lifting treatment bij Schoonheidsinstituut Fien te Anzegem, en verzorg je thuis verder met het lifting concentrate dat je er helemaal gratis bijkrijgt!

Reserveer je me-time via 0497 34 23 60 of...

Microblading
maa 20

Microblading

Microblading, perfecte wenkbrauwen inclusief nabehandeling nu voor maar liefst 150 euro ipv van 275 euro bij Beautysalon Cheila te Turnhout (geldig alleen in maart).

Microblading is de nieuwe trend op het gebied van permanente make-up. Voorheen was het compleet tatoeëren van de wenkbrauwen...

Afschaffing vestigingswet een feit?
maa 18

Afschaffing vestigingswet een feit?

Afschaffing vestigingswetgeving in Vlaanderen een feit?

Op de Vlaamse Ministerraad van vandaag werd beslist over de afschaffing van de gereglementeerde beroepen met uitzondering van het bedrijfsbeheer en de bouwberoepen.

Waarover gaat het?

Door Europese regelgeving is het op dit ogenblik...

Lentekriebels Creamarkt
maa 17

Lentekriebels Creamarkt

Op Paasmaandag 17 april 2017 van 11 uur tot 17 uur, gaat de vijfde editie van de Crea- en plantenmarkt door: een mooie combinatie van creatieve en natuurminnende wijkbewoners vind je terug op deze markt. Onder andere zal u hier Lamartinel Creahobbywinkel terugvinden.

Ook een bezoekje aan de...

Lente opendeurdagen Boetiek14
maa 16

Lente opendeurdagen Boetiek14

Boetiek14 in het hartje van Diepenbeek organiseert lente opendeurdagen op zaterdag 1 april van 10u tot 18u en zondag 2 april van 13u tot 18u.

Stap zeker eens binnen in onze kledingwinkel en ontdek de zorgvuldig geselecteerde collecties van diverse topmerken. Wij verwelkomen u graag met een...

Opendeurdagen Sophia Shoes
maa 14

Opendeurdagen Sophia Shoes

Lentekriebels? Sophia Shoes nodigt u vriendelijk uit op hun opendeurdagen dat doorgaat op vrijdag 24 maart van 10u tot 18u, zaterdag 25 maart van 10u tot 18u en zondag van 10u tot 17u.

Wij verwelkomen u graag met een glaasje bubbels en u krijgt 10% korting op de gehele lente-zomercollectie....