Nieuws & Activiteiten

Hier verzamelen wij alle leuke nieuwsberichten van onze leuke adverteerders. Kijk er eens rustig door, er staat van alles tussen. Van een oesterproeverij of een brillenmodeshow tot mega promoties en leuke creatieve workshops.
Nieuws filter
Herbronnen in alle eenvoud
apr 22

Herbronnen in alle eenvoud

't Eenvoud - Vakantieappartement in Heist aan Zee!

Een reisbestemming mag nog adembenemend mooi zijn, honderd procent ontspannen en genieten kan pas, als ook het logeeradres goed is. Grote Luxe is daarom geen must, gezelligheid en een gevoel van thuiskomen des te meer. Bij 't Eenvoud in Heist...

Dry Needling vanaf oktober 2017!
apr 21

Dry Needling vanaf oktober 2017!

Vanaf oktober 2017 wordt in de praktijk Reinhart Deboever ook gebruik gemaakt van Dry needling. Dit als aanvulling bij de courante behandeling.

U zal hierbij terecht kunnen bij Eline Verhasselt. Eline is kinesitherapeute, gestudeerd aan de uGent. Gespecialiseerd in de manuele therapie en Dry...

Medewerkster gezocht
apr 20

Medewerkster gezocht

Ben je op zoek naar een leuke & boeiende job in een trendy schoenenwinkel? Dan is dit misschien iets voor jou! K. De Lathauwer is op zoek naar een gemotiveerde medewerkster voor in hun winkel te Aalst. Op dinsdag, woensdag en zaterdag ben je beschikbaar. Je hebt een net voorkomen, je bent...

Dogwash FurryTails
apr 19

Dogwash FurryTails

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Hondenkapsalon FurryTails een dogwash. Wij wassen en drogen je favoriete huisdier voor een klein prijsje. Deze actie zal dit jaar doorgaan op 17 juni in onze hondenkapsalon te Buggenhout.

Graag reserveren op voorhand want de plaatsjes zijn snel gevuld!

Look van de maand April
apr 12

Look van de maand April

Groen, groen en nog meer groen – Geïnspireerd door de lentegroene kleuren om ons heen. Blaas nieuw leven in je interieur met verschillende natuurlijke tinten.

Nu de lente in het land is en de dagen langer worden komt de natuur weer tot leven met haar mooie groene kleuren. Pantone heeft...

Boek nu al je winterzonvakantie
apr 11

Boek nu al je winterzonvakantie

De zomer is nog niet begonnen en daar is de winter al. Gezien de almaar stijgende populariteit van de Canarische Eilanden en Spanje kunt u al sinds 6 april uw winterzonvakantie reserveren naar Costa Blanca, Costa del Sol, Tenerife, Gran Canaria en de Caraïben.

Geniet van de ruimste keuze,...

Vertrouwen op je inuïtie?
apr 5

Vertrouwen op je inuïtie?

Je kan het leren!

Als prille carrière-switcher deed ik mee aan de Trust Challenge van Joke Oosters. Een mooi geschenk aan mezelf om nooit meer enkel te leven vanuit andermans verwachtingen! Ik deel heel graag mijn interview alsook de waardevolle 'rationele' uitleg die hieraan werd gekoppeld!

...

Tijd om te genieten
apr 4

Tijd om te genieten

House of Java Easter Break

Tijd om te genieten

1 overnachting in Deluxe kamer met ontbijt

2,5 uur in onze privé-wellness met finse sauna, infrarood, jacuzzi, inclusief gebruik van slippers, handdoeken en badjas.

Deluxe massage voor 2 personen

Fietsen voor 2 personen om een leuke tocht te...

Opendeurdagen bij Fo & Fie
maa 30

Opendeurdagen bij Fo & Fie

Kom langs tijdens onze opendeurdagen en ontvang tot -20% korting op de huidige zomercollectie!    Vrijdag 31/3 blijven onze deuren open tot 21u!   Nog tem. 8 april!