Nieuws & Activiteiten

Hier verzamelen wij alle leuke nieuwsberichten van onze leuke adverteerders. Kijk er eens rustig door, er staat van alles tussen. Van een oesterproeverij of een brillenmodeshow tot mega promoties en leuke creatieve workshops.
Nieuws filter
Mijn tips voor een lichte zomermake-up
jul 16

Mijn tips voor een lichte zomermake-up

Zomermake-up

In de zomer, en zeker tijdens deze warme dagen, dragen veel vrouwen niet graag make-up. Dit vooral omdat het te zwaar kan aanvoelen of doorheen de dag vlekken kan maken. In deze video vertel ik je hoe je toch een egale teint kan bekomen zonder veel of te zware make-up.

SUMMER sale
jul 13

SUMMER sale

Profiteer nu van kortingen tot wel 50% tijdens de SUMMER sale bij Hondenvoeding Dogship in Herentals.

www.dogship.biz

On the move
jul 13

On the move

Let’s dance Together

De magische kracht van muziek en beweging.

Door dans en beweging kan je op een creatieve manier expressie geven aan het zoeken naar een goede balans tussen werk en speelsheid.

Dansen is een heerlijke manier om de vrijheid te voelen om jezelf te zijn en uit te drukken....

Extra kortingen bij Fietsenwinkel BC Klèt
jul 13

Extra kortingen bij Fietsenwinkel BC Klèt

Geniet van de extra kortingen bij Fietsenwinkel BC Klèt te Erpe-Mere. De zomersolden zijn bijna halfweg, tijd om onze koopjes nog eens onder de aandacht te brengen:

Vanaf nu zaterdag -10% directe korting EN gratis bijhorende insteekketting OF Basil enkele fietstas op alle Ebike’s uit...
Concert Dzvinha op 12 augustus in de Basiliek
jul 12

Concert Dzvinha op 12 augustus in de Basiliek

Op zondag 12 augustus om 20 uur treedt het muziekensemble ‘Dzvinha’ uit L'Viv (Oekräine) op in de Basiliek van Dadizele. Dzvinha is heel gevarieerd: het programma die zij brengen is een combinatie van klassiek, populistische (volksliederen) en religieus werk.

Dit is een gratis concert. Na het...

Digitalisering in Vlaanderen verloopt te traag
jul 10

Digitalisering in Vlaanderen verloopt te traag

Vakbonden en werkgeversorganisaties brengen actieplan uit om iedereen mee te krijgen

De Vlaamse sociale partners vinden het hoog tijd dat Vlaanderen op het vlak van digitalisering een versnelling hoger schakelt: onderwijs, arbeidsmarkt, economie en overheid moeten zich sneller aanpassen aan...

Vakmanschap is ons beste gereedschap
jul 6

Vakmanschap is ons beste gereedschap

Iliaens Alken

Bent u het ook beu dat u vaak naar meerdere winkels moet gaan om alles mee te hebben? Vindt u het ook een grote kost om uw werknemers naar 2 winkels te moeten sturen? Dan bent u vermoedelijk nog nooit bij Iliaens geweest!

Bij Iliaens kan iedereen terecht voor een zeer brede...

Mijn zomers verzorgingsritueel
jul 5

Mijn zomers verzorgingsritueel

Heel veel mensen denken vaak dat ik ’s morgens en ’s avonds wel 101 potjes en flesjes gebruik voor mijn gezicht te verzorgen. Niets is echter minder waar. In dit vorig artikel had ik het al over hoe je je huid een burnout kan bezorgen door teveel producten door elkaar te gebruiken. Zelf heb ik...

Scooterverhuur ScootMoment
jul 3

Scooterverhuur ScootMoment

NIEUW nu ook mogelijk als teambuilding in het Meetjesland: ScootMoment Assenede

Wil je een onvergetelijke dag beleven en genieten van de mooie Meetjeslandse omgeving op een avontuurlijke manier dan ben je bij ScootMoment aan het juiste adres.

Verken mooie routes

Met de scooter verken je...