Nieuws & Activiteiten

Hier verzamelen wij alle leuke nieuwsberichten van onze leuke adverteerders. Kijk er eens rustig door, er staat van alles tussen. Van een oesterproeverij of een brillenmodeshow tot mega promoties en leuke creatieve workshops.
Nieuws filter
Promotie op alle kleerkasten
mei 22

Promotie op alle kleerkasten

Bij Meubelwinkel Seats & Relax te Westerlo is er een super promotie op alle kleerkasten die in de showroom staan! Kom gerust eens langs en ontdek ons ruim en divers assortiment.

Onze kasten zijn van topkwaliteit, met een ruime handige indeling, en beschikken over schuifdeuren met demper en...

Coil building workshop
mei 19

Coil building workshop

Volg een workshop coil building in The Smoke Saloon, onder begeleiding van Glenn Mantels. Op vrijdag 7 juli om 19u komt Glenn ons de nodige uitleg geven voor zelf de coils te maken.

Tijdens een 3 uur durende workshop proberen we zelf onze coils te maken en te testen. In een gezellige sfeer...

Fiscale vergoeding elektrische fiets
mei 18

Fiscale vergoeding elektrische fiets

Werknemers kunnen in veel sectoren een fietsvergoeding krijgen als ze met de fiets naar het werk rijden. Sommige werkgevers gaven een fietsvergoeding voor speed pedelecs (fietsen die snelheid halen tot 45 kilometer) anderen deden dat niet. Maar daar komt nu verandering in.

Met de voorgestelde...

Look van de maand Mei
mei 17

Look van de maand Mei

Geïnspireerd door de voldoening van de lenteschoonmaak en het genot van een net huis – Een simpele look met zachte schaduwen van pastel roze gecombineerd met veelzijdige grijze tinten.

Nu de lente in het land is en de zomer niet meer ver weg is, hebben we onze winterjassen, sjaals en mutsen...

Luxeartikelen aftrekken via vennootschap?
mei 11

Luxeartikelen aftrekken via vennootschap?

Een appartement aan de kust, een luxejacht, een sportwagen,... Mag een ondernemer of vrije beroeper zulke goederen à volonté via zijn vennootschap kopen?

Ondernemers en vrije beroepers die met een vennootschap werken, kunnen de afweging maken of ze zelf een bepaald goed kopen, dan wel dat de...

Standaard-dieet werkt niet
mei 10

Standaard-dieet werkt niet

Een opgelegd standaard-dieet werkt niet!

Na 20 jaar ervaring als diëtiste en het volgen van aanvullende opleidingen gedurende de laatste 5 jaren heb ik sinds begin dit jaar mijn dieetpraktijk omgevormd tot een voedings- en lichaamspraktijk.

Een aanpak met een visie op lange termijn die door...

Wijndegustatie aan huis
mei 1

Wijndegustatie aan huis

Proef onze heerlijke bubbels, geselecteerde kwaliteitswijnen en huisbereide Italiaanse Tapas!

U houdt van heerlijke bubbels of een glas goede wijn, of u zou iets meer willen weten over de vele druivenrassen en hoe u de verschillende wijnen kunt herkennen? U heeft ook een passie en liefde voor...

Lentedagen bij Fo & Fie
apr 29

Lentedagen bij Fo & Fie

In mei leggen alle vogels een ei... Of, kom je langs bij Fo & Fie te Herdersem tijdens onze jaarlijkse supertoffe lentedagen?! Kom snel eens langs, want vanaf 16 mei kan je tot -20% korting verwachten! En kan je ook kans maken op een retro-loopfiets!

We verwachten jou!

Vlaamse woonbonus veranderd
apr 25

Vlaamse woonbonus veranderd

Woonbonus is een verzamelnaam voor de fiscale voordelen die burgers kunnen behalen bij het afsluiten van een hypothecaire lening. De naam is kort en simpel, maar het systeem zit best ingewikkeld in elkaar.

Sinds 2004 is de woonbonus een aantal keren aanzienlijk gewijzigd, waarbij de "oudere...