Nieuws & Activiteiten

Hier verzamelen wij alle leuke nieuwsberichten van onze leuke adverteerders. Kijk er eens rustig door, er staat van alles tussen. Van een oesterproeverij of een brillenmodeshow tot mega promoties en leuke creatieve workshops.
Nieuws filter
Week van de Korte Keten
mei 18

Week van de Korte Keten

Hoevewinkel Puur Local Retie

Hoevewinkel Puur Local organiseert een boerenmarkt bij hun op de werf. Aan de winkel zullen verschillende landbouwers staan met hun producten, eventueel met zelfverwerking. De Brykeshoeve (ijs en wafel op een stokje), Byrgir Ros (koffie), Hollebeekhoeve (melk en...

Pedicure ook voor mannen
mei 17

Pedicure ook voor mannen

In goede conditie doen voeten namelijk veel beter hun werk!

Voetproblemen als eelt, schimmelnagels, ingegroeide nagel en zweetvoeten komen minstens zo vaak bij mannen voor als bij vrouwen. Voetpraktijk Annemie verhelpt deze problemen en geeft verzorgingstips of advies over preventieve...

Gel polish op de teennagels
mei 16

Gel polish op de teennagels

Bent u het moe om de hele tijd uw nagels te moeten lakken en zijn gel -of acrylnagels niet aan u besteed? Dan is gel polish voor u ongetwijfeld de oplossing bij uitstek. Met gel polish geniet u wekenlang van perfect gelakte nagels.

Gel polish voelt soepel en natuurlijk aan, en verstevigt uw...

Bedankt voor je vertrouwen
mei 14

Bedankt voor je vertrouwen

Een uit de hand gelopen hobby kreeg 10 jaar geleden een naam: Text-it was geboren.

Vandaag de dag is Text-it gegroeid tot een full-service signreclamebedrijf dat de noden van de klant omzet in visuele communicatie.

Dit was ons nooit gelukt zonder de hulp van onze trouwe en wederkerende...

Fulcrum wielen
mei 11

Fulcrum wielen

Het wielerseizoen is volop op gang en de meesten hebben er al vele kilometers opzitten en misschien is het tijd voor een nieuw setje wielen.

Fietsenwinkel LX Service te Retie heeft de nieuwe Fulcrum Racing 3 wielen op stock maar ook tal van andere wielen van Fulcrum.

Verjaardagsfeestje
mei 9

Verjaardagsfeestje

Organiseer een Spetterfantastisch verjaardagsfeest!

Een schatkist met cadeautjes! Wie droomt daar niet van? Maar... de schatkist van Spetter is op slot en niemand weet de code.... Kan jij helpen? Gebruik je speurneus en kraak de code!

Inbegrepen in je Spetterfantastisch...

Daikin Summer deals
mei 8

Daikin Summer deals

Nomatech Herentals

Onze Summer Deals zijn weer volop bezig! Uw #daikin airconditioning aan spotprijzen. Vraag vrijblijvend de actievoorwaarden via mail.

Chocolade mosselen
mei 8

Chocolade mosselen

Beste klanten,

Wij bieden chocolade mosselen aan in onze zaak. Dit is een specialiteit van Chocolaterie Bruyerre. Enkel alleen te vinden in de winkel in Oostende.

De mosselen zijn gemaakt uit fondant chocolade en de vulling is voorzien van ganache fondant. Kom het zeker eens proeven!

Eventfotograaf
mei 7

Eventfotograaf

Fotografie Karin De Vocht te Putte

Boek nu een fotoshoot voor je bedrijfsfeest, opendeur of evenement en ontvang een mooie 10% korting.

Prijzen2 uur (210 euro) 3 uur (300 euro) 4 uur (370 euro) 5 uur (440 euro) 6 uur (500 euro) 7 uur (550 euro) 8 uur (600 euro)

Aarzel niet ons...