Nieuws & Activiteiten

Hier verzamelen wij alle leuke nieuwsberichten van onze leuke adverteerders. Kijk er eens rustig door, er staat van alles tussen. Van een oesterproeverij of een brillenmodeshow tot mega promoties en leuke creatieve workshops.
Nieuws filter
Braderiedagen bij Schoenen Auwerx
jun 22

Braderiedagen bij Schoenen Auwerx

Braderie van 25 tem 28 juni, solden vanaf 1 juli

Van zondag 25 tot en met woensdag 28 juni zijn er braderiedagen bij Schoenen Auwerx in Diepenbeek. Zondag 25 juni zijn we uitzonderlijk open van 9u tot 17u. Het is het perfecte opwarmertje voor de solden die starten op 1 juli!

We hebben heel...

Solden en outletverkoop
jun 22

Solden en outletverkoop

Solden en outletverkoop vanaf zaterdag 1 juli bij Sophia Shoes

Zaterdag 1 juli gaan de solden van start, leuke kortingen op tal van merken: Tape, Clarks, Miz Mooz (tent), Ara, Clarks,...

Zondag 2 juli zijn wij uitzonderlijk open van 10u-14u. Naast de solden in winkel, zal er ook een verkoop...

Een veel gestelde fiscale vraag
jun 22

Een veel gestelde fiscale vraag

Vroeger werd mijn bijdrage voor het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) via mijn bvba betaald. Nu wordt voorgesteld om die zelf te betalen, want dat zou eenvoudiger zijn. Maar wie betaalt dan welke belastingen? En hoe zorgen we ervoor dat mijn nettoloon gelijk blijft?

Laten we...

Wolrus blaast zijn eerste kaarsje uit
jun 20

Wolrus blaast zijn eerste kaarsje uit

Beste klanten, volgend weekend tijdens de braderij, vieren wij onze eerste verjaardag.Vrijdag 23 en zaterdag 24 juni, tussen 13 uur en 18 uur, verwelkomen wij de vingervlugge haaksters van vzw Cocopus. Zij maken octopusjes voor prematuurtjes en leren jullie graag de kneepjes van de kunst....
Bagage aanhangwagens met vakantiepakket
jun 20

Bagage aanhangwagens met vakantiepakket

Promoties op de compleet uitgeruste bagage aanhangwagens

Ontdek onze promoties op de compleet uitgeruste bagage aanhangwagens van het merk Anssems en Daxara. Nu met vakantiepack bestaande uit: afsluitbaar deksel, neuswiel, reservewiel en dakdragers.

Anssems: (aluminium)

151 x 101 x 48 cm...
Totale uitverkoop
jun 19

Totale uitverkoop

Kinderkleding Mamolina te Heusden-Zolder is sinds 5 juni gestart met een totale uitverkoop wegens verbouwingen. Wees er snel bij want op is op! Liever in alle rust en persoonlijk shoppen? Maak dan zo spoedig mogelijk een afspraak.

-40% vanaf 1 stuk -50% vanaf 2 stuks -70% op outlet
Look van de maand juni
jun 14

Look van de maand juni

Geïnspireerd door de “Bohemian Dream” – Eindeloze zandstranden met een heerlijke zeebries, die voor rust en een relaxte sfeer zorgen.

Deze Look of the month is geïnspireerd door Boheemse invloeden. De stijl zorgt voor een relaxte en zorgeloze sfeer die uniek is qua stijl en je makkelijk een...

Binnenkort op reis?
jun 14

Binnenkort op reis?

Binnenkort op reis? Vergeet dan zeker niet ervoor te zorgen dat je viervoeter volledig in orde is!

Een klein overzicht:

Vaccinatie tegen hondsdolheid minimum 3 weken voor vertrek Bescherming tegen teken, vlooien, muggen (hartworm) en zandvliegjes (leishmania) Ontworming voor bij...
Start 2 work project
jun 14

Start 2 work project

Na 7 weken intense samenwerking tussen studenten van het Instituut voor Verpleegkunde St. Vincentius Oudenaarde en Zottegem en de zorgverleners van het WZC Heilig Hart in Oudenaarde, kunnen we met fierheid het start2workproject afsluiten.

Het was een zeer leerrijke en positieve ervaring die...