Nieuws & Activiteiten

Hier verzamelen wij alle leuke nieuwsberichten van onze leuke adverteerders. Kijk er eens rustig door, er staat van alles tussen. Van een oesterproeverij of een brillenmodeshow tot mega promoties en leuke creatieve workshops.
Nieuws filter
Eco-rozen in de kijker
jan 17

Eco-rozen in de kijker

Bloemenwinkel 50 Tinten Groen

Dag allemaal

Sinds kort hebben wij rozen in de winkel die ecologisch geteeld zijn. Hiermee proberen wij ook ons "steentje" bij te dragen aan een gezond en leefbaar milieu. Bovendien probeer ik zoveel mogelijk rozen te kopen die opgekweekt zijn hier in België,...

Zwangerschaps- en newbornfotografie
jan 15

Zwangerschaps- en newbornfotografie

Actie bij Fotografie Karin De Vocht te Putte

Boek in maart of april 2018 een newbornshoot en ontvang gratis een mooi fotocadeau ter waarde van 35 euro! Je hebt al een newbornshoot voor 170 euro.
Neem vrijblijvend contact op via mail voor meer info of neem een kijkje op onze website

Eperon d’Or
jan 14

Eperon d’Or

Beste,

Graag brengen we u op de hoogte dat er in Eperon d’Or een vorming doorgaat over de epidemiologie van de voet. Deze wordt gegeven door de heer Ludo Guldentops, area Sales Manager van Bata Industrials i.h.k.v. de tentoonstelling Bata Heritage die doorgaat in het museum Eperon d’Or.

De...

Valentijntaarten bij Love_cakes
jan 9

Valentijntaarten bij Love_cakes

Unieke valentijnstaarten bij Love_cakes in Houthalen-Helchteren

Binnenkort is het weer de dag van de geliefden op Valentijn. Ook Love_Cakes te Houthalen doet hier aan mee. Elke taart kan worden aangevraagd, maar dit liefst 2 weken op voorhand. Een taart voor je geliefde is toch altijd iets...

Luth Juwelen wenst u een oogverblindend 2019!
jan 8

Luth Juwelen wenst u een oogverblindend 2019!

Luth Juwelen wenst u een oogverblindend 2019!

Iedereen bedankt voor het vertrouwen en al het positiefs dat ons in 2018 te beurt viel. We beginnen aan een nieuw jaar met een massa frisse ideeën! Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste creaties en laatste updates?

Schrijf je hier dan ook...

Vrienden-actie bij Hondentrimsalon Ellen
jan 7

Vrienden-actie bij Hondentrimsalon Ellen

Nieuw! 10% korting voor u en uw vriend!

Laat een vriend kennismaken met Hondentrimsalon Ellen te Herentals en ontvang beiden 10% korting! De flyers/formuliertjes zijn te verkrijgen in het trimsalon of je kan gewoon even de foto afdrukken.

Meer info 0496 68 11 61 of...

Look van de maand Januari
jan 7

Look van de maand Januari

Breng de ambachtsman in u naar boven!

Eerst en vooral een Gelukkig Nieuwjaar van ons allemaal hier bij Kobe! We starten dit jaar met de introductie van onze nieuwe collectie ‘Artisan’. Onze eerste look van het nieuwe jaar is op deze collectie gebaseerd. De Artisan collectie is een ode aan de...

 Maatwerk
jan 5

Maatwerk

2019,

Een nieuw werkjaar en, bijzonder, een nieuw decreet. Voor Boskat veranderen er een aantal spelregels. Boskat is niet langer een sociale werkplaats. Nu zijn we een maatwerkbedrijf.

Met dit nieuwe maatwerkdecreet lanceert de overheid een campagne. Meer info hier.

Boskat, groen op...

Huwelijksbeurs Lokeren
jan 5

Huwelijksbeurs Lokeren

D&A Drukwerk Beveren

Op 13 januari 2019 staat D&A Drukwerk als standhouder op de huwelijksbeurs in Lokeren (zaal Lumière - Gentse Steenweg 295). Bent u nog op zoek naar een drukker voor uw save the date-kaarten, huwelijksuitnodigingen, misboekjes, menukaarten, tafelkaarten,...