Nieuws & Activiteiten

Hier verzamelen wij alle leuke nieuwsberichten van onze leuke adverteerders. Kijk er eens rustig door, er staat van alles tussen. Van een oesterproeverij of een brillenmodeshow tot mega promoties en leuke creatieve workshops.
Nieuws filter
Reisevent Inforeizen
jul 19

Reisevent Inforeizen

“Investeer in de belevenis van je leven en ontdek een stukje van de wereld”

Gratis reisevent op zaterdag 4 november

Op zaterdag 4 november nodigt Inforeizen u uit op een gezellige namiddag reisplezier. Tijdens het gratis reisevent worden er voorstellingen gegeven over Amerika, Canada,...

FREEMED, Your Friend on the go
jul 11

FREEMED, Your Friend on the go

FREEMED de beste garantie voor een geslaagde, veilige en gezonde vakantie Nieuw: Compleet gamma voor de totale verzorging op basis van probiotica Neem het zeker mee op reis!

FREEMED heeft een compleet gamma reisproducten ontwikkeld, die je zowel op camping als in het hotel of de huurwoning...

Collega gezocht!
jul 7

Collega gezocht!

Goossens Elektriciteitswerken zoekt een elektricien in vaste loondienst. We zoeken iemand met ervaring of iemand die na een korte opleiding in het bedrijf zelfstandig kan werken.

Ben jij een ervaren elektricien? Stuur je cv naar info@goossenselektriciteitswerken.be of ga naar...

Eventing Tongeren met Pat Krimson
jul 6

Eventing Tongeren met Pat Krimson

Europees Kampioenschap Eventing te Tongeren

Eventing is een discipline in de paardensport waarbij de verschillende aspecten van de training aan bod komen, voorheen ook 'military' genoemd. De combinaties moeten een dressuurproef, een terreinproef en een springparcours rijden. De combinatie die...

Solden tot 31 juli
jul 6

Solden tot 31 juli

10, 20 en 30% korting op fietsen in voorraad

Een nieuwe fiets kopen? Wacht niet langer, kom nu naar Fietsen Eric De Wever te Westerlo en geniet van een mooie korting. Wij geven nu tot 30% korting op fietsen in onze voorraad, ook elektrische fietsen. Onze merken zijn: Norta, L’Avenir, Gazelle,...

Summer Reset Challenge
jul 6

Summer Reset Challenge

Rebalance Your Life

Wie zichzelf deze zomer een moment van rust en bezinning wil schenken om makkelijker te ontdekken hoe werk en leven moeiteloos in elkaar kunnen vloeien, wees welkom! Geef NU tijd terug aan jezelf en neem je leven in eigen handen...

CONNECTEER HIER

Nieuwe picknick bank!
jul 6

Nieuwe picknick bank!

Frans Verwerft Interieur stelt voor: een nieuwe picknick bank voor maar €1200 incl. btw, massief grenen bank, onbehandeld. Wie wordt de gelukkige eigenaar? Wees er snel bij! Kom eens langs in onze toonzaal te Herentals of contacteer ons voor meer info.

Zomer acties bij Fitness Specialist
jul 1

Zomer acties bij Fitness Specialist

Wat houden de zomeracties in?

Je kan van 01/07 t.e.m. 05/08 van onze extra scherpe voorwaarden profiteren in onze winkel te Hasselt (Kuringen). Ook online gelden deze acties.

Acties:Verschillende DEMO toestellen met kortingen tot -35% Enkele einde reeks modellen nieuw met -25% 10%...
Supersolden tot - 50%
jun 30

Supersolden tot - 50%

Bij Meubelwinkel Seats & Relax te Westerlo zijn het supersolden op alle showroommodellen, kleerkasten, commodes, salons, zetelbedden, relaxzetels, .... Kom snel naar Seats & Relax en geniet van superkortingen tot - 50% !!

Wees er snel bij, want OP = OP !!

Actie geldig van 01/07/2017 t.e.m....