Meubelen op maat te Dendermonde

Meubelen Ter Schoote, gevestigd in Dendermonde, combineert al meer dan 35 jaar oude en nieuwe stijlen tot verrassende en vernieuwende creaties. Ons aanbod is gevarieerd en is constant actueel. Door te creëren met passie, verlegt dit familiebedrijf de grenzen van de meubelmakerij. De kwaliteit die hier ontstaat brengt een blijvende meerwaarde in uw interieur.

Voor meer informatie of voor een offerte, nodigen wij u graag uit in onze bijzondere toonzaal van meer dan 2.000 vierkante meter. U kan ons eveneens contacteren via tel of mail. Wij staan steeds paraat om verder te helpen met al uw vragen.

Totaalaanbod

De meest veeleisende klant vindt hier een totaalaanbod van klassieke en moderne meubelen, raamdecoratie en (her)stoffering van zitmeubelen. Comfortabel zitmeubilair van de betere merken zoals Durlet, LF Selection, ... Denk maar aan een knus stoffen bijzetzeteltje van Marie’s Corner. Ook zitmeubilair op maat te verkrijgen. Daarnaast kan je bij ons terecht voor decoratieve interieur elementen, tapijten, enzovoort. Op maat van de klant maakt men elk interieur element van een klassieke boekenkast tot een hedendaagse dressing.

Binnenhuisarchitecte

Zaakvoerster An Waterschoot is als binnenhuisarchitecte, uitstekend vertrouwd met klassieke meubelen, maar speelt eveneens in op de vraag van de klant die op zoek is naar een moderne wandkast voor hifi, tv en ander hedendaags comfort. Het wordt allemaal op maat gemaakt in massief eikenhout of kerselaar. Elk interieurelement wordt op maat van de klant thuis geleverd en geïnstalleerd.

Art Deco meubelen

Heel mooi zijn ook de vele art deco meubelen die u bij Ter Schoote aantreft. Zo zijn er prachtige kasten die wel uit dit tijdperk lijken weggeplukt, maar als u ze opendoet blijken ze op maat gemaakt voor een flatscreen. De eenvoud en de geometrische vormen van de art deco passen heel goed bij het strakke modernisme van nu.

Maatwerk in atelier

Heeft u specifieke wensen of kan u het het juiste meubel niet vinden? Wij ontwerpen en fabriceren hoogstaand en exclusief meubilair, geheel naar uw wens. Dit kan gaan van een losstaand meubel, tot ingewerkte kasten, zoals boekenkasten open en of gesloten, lambrisering, wandmeubels, dressings... in massieve eik, kerselaar, fineer...