Herk-de-Stad

Herk-de-Stad is een stad in de provincie Limburg en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Limburg. Herk-de-Stad is gelegen in het westen van Limburg langs de rivier Herk en telt meer dan 12.000 inwoners.

Gids van Herk-de-Stad

Infogids Herk-de-Stad

Wij maken gidsen voor meer dan 120 gemeenten en steden en daar zijn we ongelofelijk trots op. Zeker omdat er enkel en alleen gidsen worden gemaakt op aanvraag van deze gemeenten en steden. Wij werken nooit in eigen beheer en dat maakt ons uniek in deze branche.

BEKIJK ALLE GIDSEN
Totaalproject keuken
jun 25

Totaalproject keuken

Bij Totaal projecten Vanderijdt kan nu je volledig project realiseren op jouw maat. Bekijk een van onze recente projecten en overtuig jezelf van onze totaalkracht!
Make Up Feestje!
sep 16

Make Up Feestje!

Make Up Feestje: Voor meisjes van 8 tot 14 jaar! Ben je binnenkort op zoek naar een leuk verjaardagsfeestje voor meisjes? Dit feestje duurt ongeveer 2,5 uur en kost €13,00 per persoon....
Love is in the air!
jan 26

Love is in the air!

Purexpert, een zuiverende behandeling waardoor je huid mooier, zachter en stralender wordt! Plus een 24u crème voor thuis. Gratis rugmassage en verzorgende olie voor de lippen! Neem gerust...
Sint-Martinusscholen
Kattenhotel Silly's Cats & DogsMLG-Laswerken
Schoenen WindmoldersTotaalprojecten Vanderydt
Lingerie Marie & Mari
Podoloog Sandrine ClinckemailliePollaris Frieda Tuinaanleg
B&F Knaepen - SmetsBlossom Schoonheidsinstituut
Uitvaartcentrum Beutels