Herk-de-Stad

Herk-de-Stad is een stad in de provincie Limburg en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Limburg. Herk-de-Stad is gelegen in het westen van Limburg langs de rivier Herk en telt meer dan 12.000 inwoners.

Gids van Herk-de-Stad

Infogids Herk-de-Stad

Wij maken gidsen voor meer dan 100 gemeenten en steden en daar zijn we ongelofelijk trots op. Zeker omdat er enkel en alleen gidsen worden gemaakt op aanvraag van deze gemeenten en steden. Wij werken nooit in eigen beheer en dat maakt ons uniek in deze branche.

BEKIJK ALLE GIDSEN
Vacature Podoloog te Kermt-Hasselt
sep 3

Vacature Podoloog te Kermt-Hasselt

Vacature Podoloog te Kermt-Hasselt Podologiepraktijk SC Podologie zoekt een enthousiaste collega voor het uitvoeren van biomechanische onderzoeken, controles en aanpassen van BORGinsole...
Nieuwe trap bij Keukenwinkel Alse
aug 30

Nieuwe trap bij Keukenwinkel Alse

Project in de kijker In de keukenwinkel Alse te Genk kan je nu een prachtige dubbele trap met zwartgelakte houten treden, glazen borstweringen en metalen balustrades terugvinden. Alles werd naar...
Totaalproject keuken
jun 25

Totaalproject keuken

Bij Totaal projecten Vanderijdt kan nu je volledig project realiseren op jouw maat. Bekijk een van onze recente projecten en overtuig jezelf van onze totaalkracht!
Sint-Martinusscholen
B&F Knaepen - SmetsTotaalprojecten Vanderydt
V&D Techniek VerfgroothandelSPAR Schulen
Podoloog Sandrine ClinckemaillieShopa
MLG-Laswerken