Kenneth Ramaekers

Webpagina, website, webshop en Google optimalisaties

Gidsen Vlaanderen

Iedereen heeft al wel eens in onze gidsen gekeken, kan niet anders sinds wij elk jaar meer dan 2 miljoen gidsen drukken en bedelen. Onze gidsen bestaan uit teksten die de gemeentes afleveren en uit alle handelaars die hieraan wensen mee te werken.

Website laten maken Limburg

Wij zijn eveneens actief in de online marketing van kleine en grote handelaars. In Vlaanderen zijn er nog steeds enorm veel bedrijven die niet optimaal of zelfs helemaal geen gebruik maken van het internet, terwijl dit juist het allerbelangrijkste marketingstool is. Via ons online platform en onze kennis van zaken zorgen we ervoor dat de omzet van onze adverteerders stijgt door meer potentiële klanten te lokken naar zijn website.

Onze missie is simpel, wij willen elke handelaar in Vlaanderen een eigen plekje op het internet geven tegen betaalbare prijzen. Zo heb je bij ons al een website voor amper 280 euro/jaar.

Webshop Limburg

Professionele website, webshop of online afsprakenbeheer in de regio Limburg nodig? Mail (kenneth@inforegio.be) of geef een belletje op 0474 48 66 08. 

Ik kom vrijblijvend bij u langs.

Tot binnenkort!

 

 
 

Contact

Kenneth Ramaekers

Herckenrodesingel, 3500 Limburg Kuringen
  • Marketing, Communicatie & IT
  • Reclamebureau

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Kenneth Ramaekers.

Webshop

k

k

€1,00
Niet in voorraad
meer producten