“Hoe jong of oud je ook bent: je beweegt voortdurend. Dankzij een ingenieus systeem van botten, gewrichten en spieren. Gaat er iets mis in dat bewegingsstelsel of wordt het overbelast, dan krijg je klachten. En niet zelden omdat er iets mis loopt ter hoogte van je voeten. Ze zijn de fundamenten waarop jouw lichaam is gebouwd. En ze hebben een ongeziene invloed op je kuiten, schenen, knieën, heup of rug. Dus laat ze op tijd onderzoeken, behandelen of bijsturen.”

Podoloog Sandrine Clinckemaillie

DIT ZIJN SANDRINE EN COLLEGA MARGAUX →

Kinderen

Wanneer je kind fout stapt kan het later klachten krijgen. Om dat te voorkomen, screenen we kinderen vanaf 6 jaar. De voeten zijn dan nog soepel en met zooltherapie makkelijk bij te sturen voor een blijvend goed resultaat. Heeft je kind platvoeten, doen de knieën pijn bij het stappen, staan de voeten wat naar binnen of buiten…? Maak dan preventief een afspraak. Want jong geleerd… is beter staan!

Sporters

Als je sport belast je je lichaam vaker en is de kans op blessures ook groter. We helpen je niet alleen van die blessures af. We begeleiden je ook preventief. Heb je pijn bij belasting aan de hiel, in je voetzool, kuiten, scheenbeen of knieschijf? Krijg je slapende tenen bij het fietsen of sla je je enkels makkelijk om? Neem contact met ons op en we helpen je verder met gericht advies, doeltreffende oefeningen en aanpassingen waar nodig. (top)Sporter? Bel ons op 013 300 350 en we doen er alles aan om je alsnog een topseizoen te bezorgen.

Volwassenen

Een zittende of belastende job, een sportieve hobby … ze kunnen allerlei klachten veroorzaken. Hiel- en rugpijn, last aan je heup, krampen in je voet, pijn ter hoogte van je bekken, hielspoor, krampen in je voeten… : we weten er raad mee. Ook wanneer je bijvoorbeeld reuma of diabetes hebt, kan je bij ons terecht voor de nodige gespecialiseerde zorgen. Zit je met vragen? Maak een afspraak voor een onderzoek.

Ouderen

Ook je voeten worden een dagje ouder. Heb je vaak last van gezwollen voeten, een teen die vervelend tegen een andere teen schuurt…? Bezorgt wandelen je pijn in voeten, enkels, knieën of rond je heupen? Met de juiste (zool)therapie doen we er alles aan om je maximaal stapcomfort te geven zodat je in beweging blijft. Voor een vervelende likdoorn, een teennagel die ingroeit en voetverzorging in het algemeen verwijzen we je door naar de perfecte collega. Contacteer ons en we helpen je graag verder.