Woonzorgcentrum De Bleuk

Assistentiewoningen, woonzorgcentrum en zorgcampus voor Diest en Hasselt

BENIEUWD NAAR ONS?

LEES GERUST VERDER


Woonzorgcentrum De Bleuk te Herk-de-Stad wenst een thuis te zijn voor ouderen met een zorgvraag. Wij willen een zorgzame thuishaven zijn waar met respect voor ieders eigenheid een zinvolle oude dag wordt beoogd. Om dit te verwezenlijken heeft het woonzorgcentrum een waaier aan zorg- en dienstverlening ter beschikking, die we aan de hand van deze website graag aan u toelichten.

Verder vindt u op deze website ook onze contactgegevens alsook de praktische informatie i.v.m. onze werking. Indien u verdere informatie wenst, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek.

CONTACTEER ONS

WIE ZIJN WIJ

VOORSTELLING


Woonzorgcentrum De Bleuk is een erkende voorziening dat woongelegenheden biedt aan 110 oudere personen. Het biedt een moderne, residentiële en aangepaste accommodatie en verzorging aan. Dit voor zowel valide ouderen als voor ouderen die in het lichamelijk, mentaal of sociaal functioneren moeilijkheden ondervinden.

Woonzorgcentrum De Bleuk beschikt over 78 éénpersoonskamers, 9 tweepersoonskamers en 14 woongelenheden voor herstelverblijf. In het naastgelegen gebouw zijn er 23 assistentiewoningen.

BEZOEK ONZE WEBSITE