Alken

Alken is een gemeente in de provincie Limburg en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Limburg. Alken telt ongeveer 11.400 inwoners, die Alkenaars worden genoemd. Geografisch en landschappelijk behoort de gemeente tot de Haspengouwse fruitstreek.

Gids van Alken

Infogids Alken

Wij maken gidsen voor meer dan 120 gemeenten en steden en daar zijn we ongelofelijk trots op. Zeker omdat er enkel en alleen gidsen worden gemaakt op aanvraag van deze gemeenten en steden. Wij werken nooit in eigen beheer en dat maakt ons uniek in deze branche.

BEKIJK ALLE GIDSEN
Stopzetting Broodjeszaak Little Paris + handelspand te huur!
jan 30

Stopzetting Broodjeszaak Little Paris + handelspand te huur!

Beste klanten,

Zoals jullie reeds eerder vernomen hebben heb ik recent grote medische problemen gekent. Ik ben nog steeds herstellende van een tweede rugoperatie. Omwille van die problemen ben ik niet langer in staat om mijn zaak verder uit te baten. Daarom heb ik beslist om ermee te stoppen...

Winteronderhoud Honda
nov 22

Winteronderhoud Honda

Motorhuis Thijs

Vanaf nu kan je bij Motorhuis Thijs te Sint-Truiden volop terecht voor het winteronderhoud van alle Honda grasmaaiers, frezen, zitmaaiers, heggenscharen, kantenmaaiers, bladblazers en robotmaaiers. Er is eveneens een ophaaldienst mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

Ramen gegarandeerd dicht
aug 3

Ramen gegarandeerd dicht

Koop nu 4 Abus raamsloten bij Iliaens Alken en krijg de plaatsing ervan er gratis bij! Contacteer Iliaens voor meer informatie.

Wist u dat ramen en terrasdeuren de belangrijkste ingangen zijn van inbrekers? Zowel in gekantelde als in gesloten toestand vormt een in de handel gebruikelijk raam...

Meyers Verzekeringen
Meubelen Aldeko - Keukens DekoningHet Kippetje
Houthandel ModestBroodjeszaak Little Paris
Motorhuis Thijs
Airconditioning ElgebaFytobell Shop
Schilderwerken FondanLa Perla
Meyers Vastgoed
Schoenen WindmoldersHairstudio Luc
Uitvaartcentrum VendrickxVuur & Techniek
Iliaens
Tuinproject