Alken

Alken is een gemeente in de provincie Limburg en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Limburg. Alken telt ongeveer 11.400 inwoners, die Alkenaars worden genoemd. Geografisch en landschappelijk behoort de gemeente tot de Haspengouwse fruitstreek.

Gids van Alken

Infogids Alken

Wij maken gidsen voor meer dan 120 gemeenten en steden en daar zijn we ongelofelijk trots op. Zeker omdat er enkel en alleen gidsen worden gemaakt op aanvraag van deze gemeenten en steden. Wij werken nooit in eigen beheer en dat maakt ons uniek in deze branche.

BEKIJK ALLE GIDSEN
Installatie/programmatie Airkey
sep 21

Installatie/programmatie Airkey

Airkey Iliaens introduceert, installeert en programmeert AirKey. AirKey is een elektronisch sluitsysteem, van Oostenrijkse makelij, waarmee u deuren opent met uw smartphone.  Een...
Vakmanschap is ons beste gereedschap
jul 6

Vakmanschap is ons beste gereedschap

Iliaens Alken Bent u het ook beu dat u vaak naar meerdere winkels moet gaan om alles mee te hebben? Vindt u het ook een grote kost om uw werknemers naar 2 winkels te moeten sturen? Dan bent u...
Totaalproject keuken
jun 25

Totaalproject keuken

Bij Totaal projecten Vanderijdt kan nu je volledig project realiseren op jouw maat. Bekijk een van onze recente projecten en overtuig jezelf van onze totaalkracht!
Meyers Vastgoed
Slagerij Het KippetjeSchilderwerken Fondan
Totaalprojecten VanderydtFytobell Shop
Iliaens
Houthandel ModestSchoenen Windmolders
Meubelen Aldeko - Keukens DekoningAirconditioning Elgeba
Motorhuis Thijs
Grond- en afbraakwerken Klaas SchiffeleersVuur & Techniek
Uitvaartcentrum Vendrickx
Tuinproject
Meyers Verzekeringen