Fotoalbums

Waterputboringen Limburg

René Beliën, uw waterputboringen - afsluitingen - transport voor Limburg

René Beliën beoefent het vak al enkele jaren en is uw specialist op het gebied van putboringen. We leveren u waterputten, peilputten, weideputten, waterputten voor warmtepompen, milieuputten, grondwaterverlagingen en pompinstallaties. Zou u graag eens zien hoe men te werk gaat bij een putboring, dan kan u de video hieronder bekijken. Graag meer informatie of een offerte? Aarzel dan niet langer en contacteer ons vandaag nog! Verder kan u ook bij René Beliën terecht voor transport en afsluitingen.

Wij dragen zorgen voor een duurzame oplossing voor uw water..

Aarzel niet en neem contact met ons op wanneer u vragen heeft over waterputboringen binnen de regio Limburg (Belgie). Het uitvoeren van grondboringen is hoofdzakelijk gebaseerd op praktijkervaring. Ons gekwalificeerd personeel tracht het boorproces steeds te verbeteren. Belien installaties worden gekoppeld aan diverse toepassingen waarin wij vanuit het standpunt van de klant de meest duurzame oplossing aan te bieden. De opwarming van de aarde, de produktie van broeikasgassen en de uitputting van onze fossiele brandstoffen zijn actuele onderwerpen die BELIEN nauw in de gaten houden.

Wij testen altijd op het kwaliteit van het water en geven altijd advies ivm ontijzeren. Wij garanderen dat u blijvend water kan gebruiken voor minstens 5 jaar.

De eerste snelle testen worden gedaan met kleuring van javel en gekookt water. Daarna wordt gekeken naar de verkleuring van dit water.

Internationaal transport

Bij BELIEN zorgen wij ervoor dat alles efficiënt wordt vervoerd en nemen wij het werk uit uw handen en kunt u zich focussen op andere zaken. U kunt vertrouwen op onze transport in Nederland, België en Luxemburg.

Foto's

Video's

Waterputboringen René Beliën 1

Waterputboringen René Beliën 2

Waterputboringen René Beliën 3

Waterputboringen René Beliën 4

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Waterputboringen René Beliën.

Contact

Waterputboringen René Beliën

Hakkeveldstraat 125, 3570 Alken
  • Putboringen
  • Transport
  • Waterputboringen
T011 59 11 67
M0475 49 22 15
Ond. nr.0864.693.533

Na afspraak