Thuisverpleging Kathleen Boogaerts

Thuisverpleging Kathleen Boogaerts

Heeft u thuisverpleging nodig te Lubbeek?

Bijvoorbeeld omdat u onlangs bent geopereerd of omdat u regelmatig een beroep moet doen op zorg van uw verwondingen? Dan kunt u terecht bij Kathleen Boogaerts en collega Caroline Aeles. Zij is een verpleegkundige voor particulieren in Lubbeek en omgeving (12 kilometer rondom Lubbeek). Met meer dan 25 jaar ervaring, bent u verzekerd van de beste medische zorg die u kunt denken. Het grote voordeel van verpleging aan huis is dat een professionele verpleegkundige u verzorgt, zonder dat u last heeft van de typerende ziekenhuisgeur, medepatiënten of wisselende verpleegsters.

Zorgen aan huis.

U kunt voor verschillende soorten zorg aan huis bij Kathleen Boogaerts terecht. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Toiletzorg: hulp bij wassen en plassen.
  • Stomaverzorging
  • Wondzorg: denk aan het verwisselen van verbanden.

Ook kan ik 's ochtends langskomen om u uit bed te helpen en uw medicatie te verzorgen. Heeft u hulp nodig in het huishouden of bij het eten en drinken, dan kunt u op Kathleen rekenen voor het aanraden van een goede gezinshulp.

Om u de beste zorg te kunnen bieden, stem ik mijn verpleging af op andere zorgverleners zoals uw huisarts of fysiotherapeut. Door uw dagelijks te verzorgen, streef ik ernaar met u een goede vertrouwensrelatie op te bouwen. Neem contact met mij op voor meer informatie. Ik sta graag voor u klaar.

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Thuisverpleging Kathleen Boogaerts.

Contact

Thuisverpleging Kathleen Boogaerts

Aardebrug 3, 3210 Lubbeek
  • Thuisverpleging
  • Thuiszorg
  • Verpleegkundige
T016 73 39 96
F016 60 61 38
M0476 66 15 47

7 op 7 bereikbaar.