Meyers Verzekeringen

Uw verzekeringskantoor, verzekeringen, hypotheekwereld, leasing en sparen te Alken

Onze visie en ambitie

Uw welvaart, onze zorg. Vandaag en morgen.

Het is onze visie en ambitie om een lange termijnrelatie met U als klant op te bouwen. Wij willen U correct adviseren en begeleiden in uw keuzes, uw verzekeringsdossier beheren en U bijstaan op de momenten dat U ons extra nodig heeft: bij een schadegeval.

Wat kunnen wij voor U betekenen?

Bent U ondernemer, zelfstandige of particulier? Wil U beroep doen op ons advies en onze dienstverlening? Onze focus op verzekeringen laat ons toe U op een correcte en efficiënte manier te verzekeren. Het is onze ambitie om ook U te mogen verzekeren en een lange termijn relatie uit te bouwen. (lees meer)

Aangezien wij op een onafhankelijke manier samenwerken met de grootste verzekeraars in België evenals met diverse niche-verzekeraars kunnen wij U een grondige analyse en objectieve vergelijking bezorgen op maat van uw behoefte en verlangens.

Bij ons eerste gesprek maken wij niet alleen kennis maar luisteren wij ook naar uw verlangens om deze in kaart te brengen in de eerste vrijblijvende audit.

Hierbij komen steeds alle verzekeringstakken aan bod zodat U een klare kijk heeft op de mogelijkheden en risico’s die U wenst te verzekeren of kan verzekeren.

Het is bovendien vanzelfsprekend dat wij ook de premies regelmatig toetsen aan de huidige tarieven zodat U niet alleen steeds correct verzekerd bent, maar ook steeds de juiste prijs betaalt.

Verder staan wij U bij raad en daad bij in de regeling van uw schadegeval mocht het toch een keertje fout gaan. Zo wonen wij principieel ook steeds alle expertises persoonlijk bij mocht U dit wensen. Daarenboven beschikken wij over ruime volmachten bij de meeste verzekeraars die garant staan voor een snelle en efficiënte schadeafhandeling.

Onze persoonlijke aanpak tijdens het beheer van uw dossier als bij de bijstand in schade zorgen voor een correcte opvolging en vergemakkelijken het contact in een niet zo evidente materie.

Daarom scholen wij ons ook op regelmatige en permanente basis bij en blijven wij ten alle tijde expert in de diverse verzekeringsdomeinen. Door onze inzet en flexibiliteit in het zoeken naar oplossingen schonken reeds vele klanten ons hun blijvend vertrouwen, en daar zijn wij fier op.

24/24 bereikbaar

Ook na onze ruime kantooruren zorgen wij voor een telefonische opvang zodat U ten alle tijde ons kan bereiken.