Look van de maand Mei

Look van de maand Mei

Velvet Lounge

De veelzijdigheid van velours zorgde deze maand voor de inspiratie bij onze stylisten. In deze look hebben we onze nieuwste veloursstof verwerkt, namelijk de FINESSE. Deze stof heeft een abstract bloemenpatroon en is kan gebruikt worden als meubelstof of als gordijnstof. De lounge-stijl zorgt voor een fris, modern gevoel in combinatie met warme en heldere kleuren. Om de look een ‘zachte touch’ te geven hebben we gekozen voor meubels met een organische vorm.

Look van de maand 2019

Kleurenpalet:

Helder koraal en aquablauwe kleuren op de loungestoelen worden gecombineerd met okergeel in de gordijnen en de warme petrol van de muur. De heldere kleuren zorgen voor een fris gevoel en zorgen voor een mooie look in zijn totaliteit.

Look van de maand 2019

Styling Tips:

Veloursstoffen zijn veelzijdig. Het is makkelijk om een gewenste stijl te creëren met veloursstoffen, zolang je weet voor welke stijl of look je precies gaat.

Gebruik moderne meubels en gebruik ringen wanneer je de gordijnen confectioneert, dit zorgt voor een eigentijdse look. Meubels met ronde vormen zijn op dit moment zeer populair in deze look.

Wil je voor een chique look gaan, gebruik dan metallic accessoires en een warm kleurenpalet zoals taupe, grijs – en aardetinten.

Hou je eerder van een klassieke look? Drapeer het gordijn in plooien en laat ze de grond raken.  Veloursstoffen zijn combineerbaar met alle soorten meubels. Het is dus belangrijk om de juiste meubels te vinden, die aan jouw eisen voldoen.

Accessoires spelen een grote rol wanneer je een look creëert. Zorg ervoor dat de gebruikte accessoires zoals lampen, muurdecoratie, karpetten en decoratieve details passen in de look, die je gekozen hebt.

Kleuren zorgen voor een weelderige uitstraling bij veloursstoffen en er is een ruime keuze in. Durf kleuren te combineren die je aanspreken om jouw persoonlijke look te realiseren. De SCALA biedt 200 kleuren waaruit je kan kiezen. Wil je een meubelstof kijk dan naar VOLTERRA of TEATRO.

Voor eigentijdse klassieke patronen, raden we ARIES, INUK en GABRA aan. Deze stoffen hebben kleurenpaletten, die op elkaar afstemmen. Voor een klassieke invalshoek, kan je de ELEGANCE MEUBELSTOF collectie bekijken. Je kan deze klassieke patronen ook een moderne uitstraling geven door eigentijdse meubels te gebruiken.

De BOUTIQUE UPHOLSTERY biedt meerkleurige geometrische patronen aan in Epingle veloursstoffen. Dit zorgt voor een chique en kleurrijke uitstraling.

Dit nieuwsbericht werd gepubliceerd door Decorette Vanneste.