Boomwerken Janssens

Boomwerken, boomverzorging en boomkwekerij te Keerbergen

 

Welkom bij Boomwerken Eddy Janssens, ik ben al van kinds af gepassioneerd door bomen en houthakken. Op jonge leeftijd ging ik werken in de bossen en zo heb ik uiteindelijk van mijn passie mijn beroep kunnen maken, eerst als werknemer en later als zelfstandige boomwerker. Ik heb een jong, dynamisch bedrijf dat zowel grote als kleine werken uitvoert. Door mijn jarenlange ervaring en het ordelijk werk dat ik aflever, maak ik elke klant tevreden.

Als professioneel boomwerker, gevestigd in Haacht dichtbij Keerbergen, ben ik actief in een groot deel van België zoals bijvoorbeeld Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant én Waals-Brabant. Vooral in de omgeving van Haacht, Keerbergen en Mechelen zijn er heel wat goede referenties te vinden van tevreden klanten. Dat is grotendeels te danken aan het feit dat ik mijn werk met grote passie uitvoer, en met respect voor de wensen van élke klant.

CONTACTEER ONS

Boomwerken

Boomwerken Keerbergen

Hier kan u lezen hoe wij bij verschillende boomwerkzaamheden precies te werk gaan. Bent u geïnteresseerd na het lezen? Vraag dan een gratis offerte aan via de contactpagina. Voor alle diensten kunnen wij u een vrijblijvende kostenraming voorleggen. Bovendien streven wij ernaar om werk te leveren dat geschikt is voor ieders budget. Aarzel dus geen dag langer en laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen!

Lees meer...

Bosexploitatie

Bosexploitatie Keerbergen

Als rasechte boomprofessional ben ik uiteraard ook actief in projecten op grotere schaal. Een bepaald soort opdrachten dat daarbij vaak voorkomt is bosbeheer of bos-exploitatie. Een werk van lange adem, waarvoor u best iemand met ervaring in huis haalt. En laat ik nu net iemand zijn die een heel leven vol ervaring in de vingers heeft…

Lees meer...

Tuinwerken

Tuinwerken Keerbergen

Omdat ik als kenner van al wat groen is en groeit, mezelf ook wil ontplooien op andere gebieden dan het bomenwerk, specialiseren wij ons ook in tuinwerken. Zowel voor het onderhouden als aanleggen van tuinen. Dit kan zowel op residentiële als op industriële schaal! Daarbij gaan wij bijvoorbeeld over tot het aanleggen van een vlak, egaal groen gazon. Er is niets zo mooi als een goed onderhouden, gezond en goedgemaaid stuk tuin, daar gaan ook wij mee akkoord, en dus is dit een service die wij met veel plezier leveren, en wel naar ieders budget!

Lees meer...

Afsluitingen

Afsluitingen Keerbergen

Wij kennen de streek als onze broekzak. Waarom? Wij zetten er al hekken en omheiningen op heel wat bedrijfsterreinen en – grote – tuinen. En die zullen er nog lang blijven staan. Dat is het gevolg van het grondige werk waar Boomwerken Janssens voor staat. Als wij bij u een omheining plaatsen, dan is het de bedoeling dat die tientallen jaren, zelfs langer, mee gaat.

Lees meer...