Maatwerk Kruibeke

Interieurschrijwerk Awabra

Uw keukens, maatkasten en deuren te Kruibeke

Bij Interieurschrijnwerk Awabra in Kruibeke (Rupelmonde) kan u terecht voor alle maatwerk. Dit voor uw interieur, keuken, badkamer, kantoorinrichting, ingebouwde kasten, binnendeuren, kinderkamers, dressings, bibliotheken en maatkasten.

Wilt u van uw huis een echte thuis maken, uw woning naar uw smaak inrichten of extra plaats creëeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Keukens

Wij ontwerpen uw keuken op maat of plaatsen een door u aangekochte keuken. Wie een keuken van Awabra aanschaft kiest voor: maatwerk, perfecte afwerking en kwaliteit. U kan bij Interieurschrijwerk Awabra te Kruibeke terecht voor volledige keukens, steeds op maat gemaakt en in elke stijl.

Maatkasten

Creativiteit en vakmanschap voor meer ruimte in uw huis. Op zoek naar een interieur dat aan al uw wensen voldoet? Een ervaren schrijnwerker voor het laten maken van kasten in Kruibeke? Wilt u geen kostbare ruimte verspillen? Wilt u uw kasten volledig op maat omdat u geen genoegen neemt met pre-gefabriceerde kasten van in de winkel? Neem dan contact op met ons op.

Deuren

Wij leveren voor elke mogelijke aanvraag deuren op maat van de klant want elke deur heeft zijn eigen stijl. Wil je deuren vervangen die afwijken van de standaardmaat, dan kan je altijd contact met ons opnemen voor een deur op maat.

Contacteer ons