Elektriciteitswerken E.V.I.

Elektriciens, domotica, verlichting en bouwbegeleiding te Tessenderlo

Elektriciteit op maat

Meer dan 20 jaar geleden hebben wij, Gert en Carine, E.V.I. bv opgericht. Vandaag werkt Gert nog steeds mee op de werven, zorgt hij voor de begeleiding van de techniekers terwijl Carine instaat voor de toonzaalverkoop, het opstellen van offertes, opvolging van de werven en de administratie. Dit doen we samen met ons geweldig binnendienst team en onze ervaren techniekers. U kan bij E.V.I. bv terecht voor professionele bouwbegeleiding voor doe-het-zelvers of u kan alles laten uitvoeren door onze eigen plaatsingsdienst.

We begeleiden u bij het opstellen van uw elektriciteitsplannen en geven u de nodige info zodat u zelf de handen uit de mouwen kan steken. Indien nodig kan u een werfbezoek van een technieker aanvragen die u verder kan begeleiden op de werf zelf. U kan bijvoorbeeld de kabels zelf plaatsen maar de zekeringskast laten aansluiten door E.V.I. bv. Wij werken niet met pakketten, maar u kan ophalen of laten leveren wat u nodig heeft op het moment dat u het nodig heeft. Wij begeleiden u van A tot Z zodat ook onervaren doe-het-zelvers hun installatie perfect zelf kunnen plaatsen. De huur van een werfkast is bij ons twee jaar gratis bij afname van het materiaal. Maak vrijblijvend een afspraak zodat we u de nodige uitleg kunnen geven over de mogelijkheden.

Specialisatie domotica en KNX

Onze elektriciens zijn gespecialiseerd in domotica nl. KNX, Qbus, Niko Home control. Zij hebben hiervoor alle nodige KNX opleidingen gevolgd en hebben al reeds geruime tijd ervaring.