Look van de maand december

Look van de maand december

Metallics - Laat je kamer schitteren!

Deze maand gebruiken we de glamoureuze metallic tinten in onze look. De interactie tussen licht en metallic texturen zorgen voor een mooie en warme sfeer in de kamer. Metaalachtige tinten vormen ieder jaar een belangrijk onderdeel in de interieurtrends. Je kunt ze steeds in verschillende vormen en stijlen terugvinden, de metallics voegen echt iets toe aan je interieur. Van de warme tinten, zoals goud en koper, tot de meer eigentijdse metalen, zoals staal en nikkel; ze zijn allemaal even populair.

Deze Look of the Month legt de nadruk op een intieme gezelligheid in een elegante sfeer, die ontstaat uit de gouden en koperen tinten. De inspiratie voor deze look is ook uit de feestmaand december gehaald, waar licht en een weelderig decor centraal staan.

Look van de maand december

Kleurenpalet:

We hebben voor deze look gekozen voor warme tinten. Gouden en geelkoperen metalen, gebruikt op een minimalistische manier, zorgen voor een warme look met een eigentijdse flair. De Buccari met haar metallic look en de velourse Teatro in gouden tinten gecombineerd met de bordeauxrode Moresco op de stoelen, zorgen voor een verfijnde elegantie. Deze kleuren versterken elkaar, wat resulteert in een voelbare warme gloed. De gebruikte minimalistische en geometrische vormen houden het geheel strak en simpel, maar tegelijk ook chique. Het moodboard geeft meerdere ideeën voor het verkrijgen van een soortgelijke look wanneer je deze twee sterke kleurtonen wilt gebruiken.

Metallics - Laat je kamer schitteren!

Styling Tips:

  • De veelzijdigheid van metalen creëren leuke mogelijkheden voor interieurprofessionals. Metallic tinten in wandbekleding, stoffen, meubels en decoratieve accenten in de keuken of de badkamer zorgen voor een statement in jouw interieur. De Koroseal wandbekleding van Kobe’s Pantheon en Universe collecties bevatten mooie metallic tinten.
  • Kamerhoge stoffen zoals de Metallic en de Vicenza en vitragestoffen zoals Divine FR en Buccari FR gaan zeer goed samen met verschillen metallic tinten. Voor hogere ramen kan je voor de Crosby of Latina kiezen.
  • Gebruik je liever gedessineerde stoffen met metalen accenten, dan zijn de veloursstoffen zoals Byron, Beatrice en Dolgan een goede keuze.
  • Wees niet wantrouwig tegenover gouden en geelkoperen tinten in je gordijnen en durf ze te gebruiken. Wanneer je het op de juiste manier combineert, resulteert dit in een chique geheel. De kamerhoge Lines FR is hier een uitstekende optie voor. Ga je voor een klassiekere look, kies dan voor de veloursstoffen Teatro of Argento en zijn verschillende gouden tinten.
  • Je wilt metaalachtige kleuren of metalen tinten, maar je wilt het niet laten overheersen? Kies dan voor gordijnen en kussens met gouden accenten gecombineerd met aardetinten. Arrow FR, Lucy, Lillian en Evelyn hebben mooie combinaties van aardetinten en subtiele metaalachtige accenten.
  • Door kleine aanpassingen kun je je interieur makkelijk een metallic look geven. Er zijn namelijk veel accessoires te koop van koper, zilver, brons of goudkleurig materiaal. Denk aan accessoires zoals vazen, potten en andere leuke items.
  • Je kan ook metalen accenten toevoegen aan poefen, banken of kussens. Stoffen zoals de Nuno, Naldo, Ara, Lyra, Terbium en Ravenna, hebben mooie metaalachtige tinten.
Dit nieuwsbericht werd gepubliceerd door Decorette Vanneste.