Slotenmakerij Marc Renier

Uw schoenmakerij, slotenmakerij, juwelen en horloges voor De Pinte en omstreken

Schoenmakerij en slotenmakerij

Met meer dan 30 jaar ervaring is Slotenmakerij Marc Renier uw specialist in schoenen herstellen, sloten herstellen en plaatsen en veiligheidssloten steken in de regio De Pinte en omstreken. Dankzij mijn ervaring werk ik zeer betrouwbaar, efficiënt en snel. U kunt ook op mij rekenen voor dringende interventies. Ik sta altijd klaar om u te assisteren.

Voor al uw dringende interventies

Slotenmakerij Marc Renier staat 24/7 klaar voor urgente depannages in de ruime regio van De Pinte. Ik ben gespecialiseerd in deuren openen in het geval van een verloren of afgebroken sleutel. Als u mijn assistentie nodig heeft, kom ik direct naar u toe, ongeacht het tijdstip.

Specialist in schoenen, sleutels en sloten

Slotenmakerij Marc Renier is eveneens uw specialist in schoenen, sleutels en sloten. Ik ben uw vakman van dienst voor de reparatie van schoenen, herstelling van schoenzolen en onderhoudsproducten voor schoenen. U kan bij mij ook terecht voor nummerplaten en batterijen van horloges. Een duplicatie van sleutels (huis, fiets en oude auto's) is bij mij ook mogelijk. Met mijn ervaring kan ik ook veiligheidssloten installeren bij u thuis.

✆ NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP