DIMATRADING olijfbomen

Marktleider in België voor olijfbomen en fiberstone potten en bakken

Rechtstreekse import – Ruime keuze - Scherpe prijzen

Olijfbomen

In olijfbomen hebben we steeds een zeer uitgebreid assortiment. Een kleine olijfboom voor op het terras of een oudere boom voor aan het zwembad? In ons aanbod vind je zeker wat je zoekt. We selecteren zelf alle bomen in Spanje zodat we steeds de mooiste exemplaren kunnen aanbieden. En dit aan de scherpste prijzen door onze rechtstreekse import!

Meer informatie

Citrusplanten

Met citrusplanten breng je nog meer Mediterrane sfeer op je terras. Hun bloesem ruikt heerlijk in het voorjaar, en vanaf de zomer kan je je eigen vruchten plukken: citroenen, appelsienen, … Of waan je op vakantie met een verse limoen direct in je mochito!

Meer informatie

Vijgenbomen

Ook vijgenbomen (Ficus carica) geven een extra zuiderse tint aan uw tuin. Ze hebben een decoratieve kruin en geven daarbij ook nog heerlijke vruchten. En ze doen het uitstekend in ons klimaat. Momenteel hebben we een zeer mooie partij vijgenbomen met stamomtrek van ca 25cm en een hoogte incl pot van ca 2m aan 179 euro.

Meer informatie

Fiberstone potten & bakken

Wil je je tuin voorzien van een andere look? Bekijk dan ook zeker eens onze duurzame handgemaakte fiberstone potten. Of je nu een natuurlijke, moderne, landelijke, romantische of mediterrane sfeer wil creëren, met de Grigio, Toscana, Struttura of Argento reeks is het allemaal mogelijk in een handomdraai. Door onze rechtstreekse import vanuit Viëtnam bent U ook verzekerd van de scherpste prijzen.

Meer informatie

Ficonstone potten

Onze ficonstone potten zijn bloempotten met een natuurlijke en tijdloze uitstraling komen zeker in een landelijke tuin tot hun recht. Met de Urban Charlie, Urban Patt of Urban Orb krijg je dan zeker de perfecte match. Met hun concrete finishing laag zijn ze ook bijna niet te onderscheiden van duurdere natuursteen potten.

Meer informatie

Toebehoren

Alle toebehoren voor het aanplanten en verzorgen van uw olijfbomen of mediterrane planten hebben we steeds in voorraad: DCM kwaliteitspotgrond en meststoffen en Argex hydrokorrel voor goede waterdrainage in potten.

Meer informatie