Even extra opslagcapaciteit in de tuin nodig?

Even extra opslagcapaciteit in de tuin nodig?

Voor een tuinfeest, omdat de Nederlandse leeuwen tijdens het WK-voetbal in Qatar Marokko in de finale hebben verslagen? Met de tijdelijke plaatsing van een materieelcontainer van materiaalcontainerstore.be is dat zo gepiept.

De containers zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. De basis is 2 x 2 meter. Heb je daar niet genoeg aan? Dan kan er tot maximaal 6 x 2 meter worden uitgebouwd. Het feitelijke bouwen is in een ommezien gebeurd. Twee man – zonder zwaar gereedschap – redden dat met gemak in 10 minuten voor een container van 2 x 2 meter. De uitgebouwde versies kosten iets meer tijd.

Een snelbouw container is er in verschillende uitvoeringen, zo zijn er demontabele containers met een enkele of dubbele aan de korte zijde of een enkele of dubbele deur aan de lange zijde. Daarnaast zijn er nog veel meer accessoires mogelijk zoals stellingen en een kapstok . Ook is het mogelijk de container te kleuren in het vaderlandse oranje.

De zelfbouwcontainer kan worden ingericht als materiaalcontainer – dus louter voor de opslag van eten en drinken. Het is ook heel goed mogelijk om hierin een drank afgiftepunt annex bar in te richten. Wel even vooraf contact met ons opnemen, dan weten wij wat er aan aanvullende onderdelen en ander spul moet worden meegeleverd. Maar dan staat niets een geslaagd feest meer in de weg.

Vragen of opmerkingen?

Ga dan naar de website en vul het contactformulier in. Er wordt altijd binnen een termijn van 24 uur gereageerd, maar vaak al sneller.

Je kunt natuurlijk ook altijd bellen of een e-mail sturen. Wij zijn als volgt bereikbaar:

  • Telefoon: (00-32) 673 806 76
  • E-mail: info@materiaalcontainerstore.be

Wil je een demontabele snelbouw container of zeecontainer kopen, vraag dan een offerte aan. Dat kan op dezelfde manieren als die hierboven zijn omschreven. Ook kan je bij de contactpagina op de website de button aanklikken.