Fotoalbums

TreeMonkeys Boomverzorging

Boomverzorging, vellen van bomen, snoeien van bomen in Aalst

Een boom in je omgeving brengt leven en kleur tijdens de verschillende seizoenen en biedt op een mooie zomerdag de nodige schaduw. Maar krijgen uw bomen ook de nodige zorg? Een verzwakte of zieke boom kan tijdens een storm zware beschadigingen aanrichten aan uw eigendom of die van uw buren. Of misschien wenst u te bouwen of verbouwen en wilt u een boom verwijderen of net beschermen tijdens de werken?

TreeMonkeys te Aalst (Meldert) is houder van het European Tree Worker certificaat, hét Europese kwaliteitslabel, en is gespecialiseeerd in het aanplanten, verzorgen, snoeien en verwijderen van bomen. We kunnen een ruime ervaring voorleggen in werfbescherming, plaagbeheersing, standplaatsverbetering, snoeien, frezen en vellen van bomen. Voor moeilijke snoei- en vellingswerken zetten we gespecialiseerde methoden in om de werken op een efficiënte en vooral veilige manier te laten verlopen. Het verhakselde hout kan u gebruiken als bodembedekker tegen onkruid of kunnen we voor u afvoeren. We klieven met behulp van professioneel materiaal de gezaagde boomstronken en bouwen, indien gewenst, een houtstapelplaats die past in uw tuininterieur. Als boomverzorgers (ook boomchirurg genoemd) kunnen we je zieke bomen preventief behandelen zodat u ten volle kunt genieten van uw tuin of boomgaard.

Maar ook voor veiligheidsadvies, veiligheidsonderzoek, waarde & schadebepaling kunt u bij ons terecht. Verzekeringsmaatschappijen kunnen ons eveneens contacteren om advies te verstrekken bij een schadebepaling. Daarnaast kunnen we als expert optreden bij rechtzaken.

Wenst u bomen aan te planten, te snoeien of te vellen? Of wenst u een beroep te doen op een expert? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte. We zijn actief in Aalst en omstreken.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor TreeMonkeys.

Contact

TreeMonkeys

Maaldershofstraat 7, 9310 Meldert
  • Boomverzorger
  • Boomwerken
  • Vellen van bomen
M0484 75 16 53
Ond. nr.0644.467.703