Koe Hoeveslagerij 't Bundershofke Putte

Hoevevlees 't Bundershofke

Weet wat je eet, eet wat je kent

't Bundershofke in Putte is een ambachtelijke hoeveslagerij waar men streeft naar (h)eerlijke kwaliteit. Onze kalveren van het wit-blauw ras worden op de hoeve geboren en grootgebracht. De voeding waarmee ze worden grootgebracht wordt ook op de boerderij geteeld. Dankzij de variatie in voeding (bieten, maïs, granen, hooi) kunnen wij kwaliteitsvlees garanderen. Daarnaast brengen ze dan ook zeer veel tijd door op de wei om te grazen. Ons rundsvlees en varkensvlees wordt door onszelf op de hoeve vers versneden in een gekoelde omgeving. Nadien wordt het koel bewaard totdat u het komt afhalen.

Van de Vondel Luc en Van Rompaey Anita heten u van harte welkom!

CONTACTEER ONS
Bestellen Hoeveslagerij 't Bundershofke Putte

Bestellen

Bestel ons kwaliteitsvlees via ons bestelformulier

Om tijd te winnen kan u reeds ons bestelformulier invullen en doormailen naar bundershofke@telenet.be. Betalen gebeurt ter plaatse. U dient ook de producten zelf te komen afhalen op ons adres: De Bunders 3, 2580 Putte.

Bekijk de openingsuren van 't Bundershofke te Putte zodat u niet voor een gesloten deur komt te staan. Voor meer informatie neemt u best contact met ons op. We staan met veel plezier voor u klaar!

BESTELFORMULIER