Temse

Temse is een gemeente in de provincie Oost-Vlaanderen en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen. Temse ligt aan de Schelde en is bekend van het inmiddels opgeheven scheepsbouwbedrijf Boelwerf en om de Scheldebrug, de langste brug van België.

Gids van Temse

Infogids Temse

Wij maken gidsen voor meer dan 100 gemeenten en steden en daar zijn we ongelofelijk trots op. Zeker omdat er enkel en alleen gidsen worden gemaakt op aanvraag van deze gemeenten en steden. Wij werken nooit in eigen beheer en dat maakt ons uniek in deze branche.

BEKIJK ALLE GIDSEN
Corona-Covid 19 Virus Infectie - Preventie
maa 16

Corona-Covid 19 Virus Infectie - Preventie

CORONA-COVID 19 VIRUS INFECTIE - PREVENTIE: De praktijk blijft open om de zorg voor uw dier te garanderen. Ook hier worden de nodige maatregelen getroffen om uw gezondheid te beschermen. Graag...
Wijziging van de Privacyverklaring
apr 25

Wijziging van de Privacyverklaring

Naar aanleiding van de inwerkingtreding van de nieuwe Europese privacyregelgeving (GDPR) op 25 mei 2018 heeft Inforegio een nieuwe versie van haar Privacyverklaring uitgewerkt. In de nieuwe versie...
Opendeurdagen
apr 24

Opendeurdagen

Poorten Waltens Temse Gratis bluetooth speakertje OF een powerbank bij bestelling van uw poort, hek of automatisatie. Vraag ook naar onze opendeurdag-acties!
Bouwonderneming Jimmy Vermeulen
Wase Groene StroomOptiek Van Bael
Dierenarts Soetemans TemseTroch Thuiszorg
Ontstoppingsdienst RioolserviceBrasserie Tom & Heidi's
Argenta Marijke Van HoveDe Beer Verwarming
MC SchilderwerkenSchrijnwerkerij Gunther Boons
ShopaZakenkantoor Raf Daenen
Franky De GendtTuinwerken Van Meervenne
Lingeriewinkel Bilitis

Alle deelnemende handelaars uit Temse