Temse

Temse is een gemeente in de provincie Oost-Vlaanderen en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen. Temse ligt aan de Schelde en is bekend van het inmiddels opgeheven scheepsbouwbedrijf Boelwerf en om de Scheldebrug, de langste brug van België.

Gids van Temse

Infogids Temse

Wij maken gidsen voor meer dan 120 gemeenten en steden en daar zijn we ongelofelijk trots op. Zeker omdat er enkel en alleen gidsen worden gemaakt op aanvraag van deze gemeenten en steden. Wij werken nooit in eigen beheer en dat maakt ons uniek in deze branche.

BEKIJK ALLE GIDSEN
Wijziging van de Privacyverklaring
apr 25

Wijziging van de Privacyverklaring

Naar aanleiding van de inwerkingtreding van de nieuwe Europese privacyregelgeving (GDPR) op 25 mei 2018 heeft Inforegio een nieuwe versie van haar Privacyverklaring uitgewerkt. In de nieuwe versie van de voorwaarden lichten we toe welke persoonsgegevens we precies verwerken. In de...

Opendeurdagen
apr 24

Opendeurdagen

Poorten Waltens Temse

Gratis bluetooth speakertje OF een powerbank bij bestelling van uw poort, hek of automatisatie. Vraag ook naar onze opendeurdag-acties!

2016 Ford B-max Titanium
apr 2

2016 Ford B-max Titanium

Tweedehandswagen bij Garage Van Hoye in TemseMerk: Ford Kilometerstand: 11 400 Motorinhoud: 1500 cc Aandrijving: Voorwielaandrijving Transmissie: Manueel 5V Cylinders: 4 Verbruik (Stad): 4.0 liter / 100 km Verbruik (Snelweg): 3.6 liter / 100 km Kleur: Blazer Blue Deuren:...
Bouwonderneming Jimmy Vermeulen
Ontstoppingsdienst RioolserviceBadkamerrenovatie GW Plus
Elektriciteitswerken Erik BollaertDe Beer Verwarming
Hairdresser ShanaBrasserie Tom & Heidi's
Troch ThuiszorgTuinwerken Van Meervenne
BE COACHFranky De Gendt
Zakenkantoor Raf DaenenOptiek Van Bael
MC SchilderwerkenGarage Baziel Van Hoye & zn
Schrijnwerkerij Gunther BoonsArgenta Marijke Van Hove
Lingeriewinkel Bilitis

Alle deelnemende handelaars uit Temse