AnnimA

Uw yoga, healing en coaching te Temse

Openbloeien tot je ware en stralend gezonde Zelf!

Yoga-, Healing & Lifestyle Centrum AnnimA.

‘de kunst om van ziel tot ziel te communiceren’.
Een plek van heling, bewustwording, persoonlijke en spirituele groei en natuurlijk gezond zijn. Wekelijks zijn er de Tao Chakra Yoga lessen: We trainen en versterken zowel ons fysieke Lichaam(sbewustzijn) als ons Bewustzijn op alle niveau’s! Om de veertien dagen staan er maan(dag) meditaties gepland en regelmatig worden er ook intuïtieve workshops, cursussen en opleidingen georganiseerd.
Alles om je op weg te helpen naar je ware essentie, je stralende Zelf oftewel een ‘Happy AnnimA’.

Ann leert je naar binnen kijken, coacht en inspireert je

Ann is Energetisch (Massage)Therapeut, Spiritueel Coach, Yogadocente, Master Healer, Kristaltherapeute en Activator.
Ze leert je bewust te worden van je eigen levensenergie, je energiecentra en je energieveld. Zo ontdek je zelf hoe het gesteld is met de verbinding tussen je Ziel-én-Lichaam en dus je uitstraling ook je zielenlichaam of auraveld genoemd.


Kom helemaal terug tot jezelf, bloei open en straal!

Aanbod

Bij AnnimA luister ik, voel ik naar wat voor jou essentieel is. We starten altijd eerst met een welkomsessie! Vanuit jouw situatie kiezen we dan de gepaste aanpak om opnieuw tot je unieke stralende Zelf te komen.

Tao-chakra yoga

Een unieke mix van Taoïsme en Chakra Yoga waarbij “lichaamsbewustwording en bewustzijn” centraal staan. Je leert blokkades in het lichaam herkennen en je ontdekt in je eigen tempo hoe je je welzijn positief kan beïnvloeden.

Lees meer...

Meditatie

Op vollemaan dagen en elke nieuwe maan nodig ik je van harte uit om je nieuwsgierige zelf mee te brengen. In kleine groep gaan we op allerlei creatieve manieren tot onszelf komen.

Lees meer...

Healing

Dankzij healing wordt het contact hersteld met de kosmische levensenergie, waar we allemaal deel van uitmaken. Healing maakt je letterlijk terug heel. Veranderen doe je helemaal zelf!

Lees meer...

Coaching

Ann neemt vooral (hoog)gevoelige zielen mee op avontuur, op weg naar hun eigen wijze en stralend gezonde Zelf via een mix aan creatieve, fysieke, intuïtieve en liefdevolle mogelijkheden

Lees meer...

Jaaropleiding: Zelfmeesterschap, een reis door je lichtlichaam

Deze jaaropleiding is niet enkel een cursus in zelfmeesterschap, maar écht een inspirerende reis naar jouw innerlijk licht, kracht en rijkdom! Ben jij klaar om in te schepen!?

Lees meer...

Groeigroep: Co-creators van Licht!

Een intensieve, avontuurlijke spirituele reis naar Co-creatie! Wat geleerd werd tijdens de jaaropleiding wordt verder uitgewerkt, verdiept en vernieuwd!

Lees meer...