Slagerij ’t Benneke

Uw slager uit Temse met de beste slagersproducten en feestconcepten

Beenhouwerij Temse

Slagerij ’t Benneke is ontstaan in 2000. In 2006 verhuisden Marc en Patricia naar Temse. Ondertussen zijn ze reeds een vaste waarde geworden in Temse en omstreken met hun team van 6 medewerkers staan ze dan ook voor u klaar met de beste slagersproducten en feestconcepten. Voor een avondje gezellig tafelen met wok, pizza, fondue, gourmet, steengrill of andere verse vleeswaren bent u bij ons aan het juiste adres.

Wok of pizza party aan huis

Bij Slagerij ’t Benneke in Temse kan u genieten van een wok of pizza party bij u thuis. Deze 2 party methodes zijn zeer populair en uniek. Voor een gezellige wok of pizza party bij u thuis, kan u bij ons al het nodige materiaal en de lekkerste ingrediënten verkrijgen. Wij verhuren dus mini-woksets en kleine pizzaoventjes om het feest bij u thuis snel, makkelijk en vooral lekker te maken.

Assortiment vers vlees

Uiteraard kan u naast partysets voor wok, pizza, grill, gourmet of fondue bij 't Benneke ook terecht voor andere lekkere, verse producten van de beenhouwerij. Vers vlees van topkwaliteit, charcuterie, huisgemaakte (vlees)salades en nog veel meer. Wij zorgen steeds voor een vlotte bediening en dagverse bereidingen.

Traiteur

Slagerij ’t Benneke heeft een groot gamma partyschotels, fondue, gourmet, steengrill of barbecue, koude buffetten, Breugheltafels en traiteurgerechten. U kan uw bestelling doorgeven via telefoon of mail.