Schrijnwerkerij Gunther Boons

Uw algemene schrijnwerkerij te Temse voor ramen, deuren en totaalinrichting

Een vaste waarde

Schrijnwerkerij Gunther Boons is reeds sinds 2002 een vaste waarde in Temse en omstreken. U kan er terecht voor alle houtwerk binnen en buitenshuis alsook interieurinrichting zoals parket, ingemaakte kasten, badkamerinrichting en dergelijke. Bovendien is Gunther Boons ook gespecialiseerd in ramen en deuren in hout, PVC en aluminium alsook geautomatiseerde draaipoorten en schuifhekken uit hardhout. De zaak staat open voor alle stijlen en trends en houdt steeds rekening met de wensen en keuzes van de klant. Er wordt steeds gewerkt op persoonlijke basis en de zaakvoerder ziet persoonlijk toe op de uitgevoerde werken.

Interieurinrichting

Hebt u een eigen idee die u uitgewerkt zou willen zien of wilt u een ontwerp die perfect in uw ruimte past, samen met u of met uw architect werken wij uw project naar uw wens uit. Van modern tot klassiek, alles is realiseerbaar.

Buitenschrijnwerk

Uw buitenschrijnwerk wordt bij ons met de grootste zorg geproduceerd. Van opmeting tot plaatsing, volledig op maat, naar uw smaak. Hieronder kan u een overzicht vinden van onze producten en diensten. Ons gamma is echter nog breder, wij werken volledig op maat.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG