Ramen en deuren

Gunther Boons schrijnwerk onderscheidt zich van zijn concurrenten door zijn compromisloze kwaliteit. Of het nu ramen en deuren in hout, in alu of in PVC zijn, steeds kiezen we de oplossing die technisch het meest efficient en esthetisch volledig in harmonie is met de architectuur van uw woning. Daarbij houden we alle parameters zorgvuldig in het oog. De opmeting, de technische constructie, de plaatsing en oplevering: alles gebeurt door eigen ervaren vakmensen zodat we u een optimale uitvoering kunnen bieden.

Hout

Gelakt, geïmpregneerd, tropische hardhout soorten in verschillende stijlen, eventueel gecopieerd van bestaande modellen.

PVC

Onze PVC ramen en deuren zijn van het merk Deceuninck. Hier werken wij standaard met een 5-kamerprofiel. Hier ook weer een uitgebreid kleurengamma, van het gewone wit tot houtstructuur tot decoroc kleuren.

U streeft ernaar uw woning zo veilig mogelijk in te richten. zendow helpt u daarbij. Het concept van de zendow raam- en deurprofielen is compatibel met alle op de markt verkrijgbare types veiligheidsbeslag. De sponningshoogte van 20 mm vormt een perfecte vastzetting van de beglazingen.

Verhoogde inbraakwerendheid

De zendow profielen worden versterkt met gegalvaniseerd staal en de sluitplaten, ingebouwd in de droge zone van het profiel, worden via een extra barrière, onder de vorm van een nokje, beter afgeschermd. Door dit extra obstakel is het beslag zo goed als onbereikbaar voor mogelijke inbrekers Het kleurenpalet dat we kunnen aanbieden is uniek in de PVC-markt. Zo kan je kiezen tussen 3 uitvoeringen (gekleurd in de massa, houtstructuurfolie of coating)waarin telkens een waaier aan kleuren mogelijk zijn. Je kiest dus zelf het uitzicht van je schrijnwerk. Bovendien is elke uitvoering bestand tegen alle weersomstandigheden en UV-stralen.

Aluminium

Voor onze aluminium ramen en deuren werken we met het Triton HI profiel van Blyweert aluminium

Triton HI werd speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van lage-energiewoningen in België. Dankzij de grensverleggende Spidertechnology ®behalen we Uw isolatiewaardes tot 1,0 W/m²K. Hierdoor voldoet u sneller aan de EPB-eisen* en bespaart u een bom geld. *EPB-eisen: eisen voor de energieprestatie en het binnenklimaat

*Spidertechnology® is een gebrevetteerde innovatie van Belgische bodem en een revolutie op gebied van isolatie. Een profiel is vanbinnen als het ware een web van isolatiekamers waarin lucht gevangen zit. Letterlijk gevangen want de lucht kan niet meer bewegen en dient daardoor als natuurlijke isolator. De unieke Spidertechnology® van Blyweert zorgt zo niet alleen voor ongeziene isolatiewaarden, maar maakt recycleren achteraf ook een pak gunstiger aangezien er geen chemische stoffen aan te pas komen.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG