Lingeriewinkel Bilitis

Lingerie, badmode en nachtkledij Temse

Uw lingeriewinkel

Bij Lingeriewinkel Bilitis gevestigd in Temse heeft u een uitgebreide keuze aan lingerie, nachtkledij en badmode in zowel kleine als grote maten. Dankzij onze jarenlange ervaring kan u bij ons rekenen op professioneel advies. Bovendien ontvangt u altijd -10% korting op uw klantenkaart. Wij staan altijd met de glimlach klaar om u verder te helpen.

Ruim assortiment lingerie en ondergoed

U vindt hier een ruim assortiment in lingerie en ondergoed, zoals bh’s, slips en lingeriesetjes in alle stijlen en prijsklassen. Ook voor een bustier, corset en shapewear. We bieden een assortiment van de betere merken aan, zoals L’Aventure, Marie-Jo, Marlies Dekkers, Simone Pérèle en Chantelle. Speciaal voor vrouwen met een grotere cupmaat hebben we de collectie van Prima Donna, Twist en Empreinte.

Nachtkledij

Ook voor nachtkledij, van pyjama en nachthemd tot babydoll, negligé, homewear en kamerjas van merken als Ringella en Woody kan u bij ons terecht.

Badmode

Daarnaast hebben we in onze winkel een gespecialiseerd aanbod strand- en badmode. Dus ook als u op zoek bent naar een badpak, bikini en strandwaardige accessoires, slaagt u bij ons zeker en vast. In ons aanbod vindt u de mooiste en nieuwste collecties van topmerken als Marlies Dekkers, Sunflair en voor de dames met een grotere cupmaat: Prima Donna.