Artistic Coaching (Intuïtief schilderen en tekenen)

Artistic Coaching (Intuïtief schilderen en tekenen)

We starten deze groepsworkshop met een korte meditatie en persoonlijke mededeling (kaart) om ons zo even los te koppelen van alle dagelijkse bezigheden.

Daarna gaat iedereen individueel aan de slag. We creëren intuïtief. Iedereen op zijn eigen ritme met verf, penselen en kleurpotloden. Je wordt vervolgens uitgenodigd, door de aangename, rustgevende sfeer om je emoties los te laten op je persoonlijke canvas.

Het doel van deze workshop is om kunst, als middel te gebruiken om je te ondersteunen met persoonlijke, innerlijke blokkades en deze te laten transformeren naar persoonlijke groei.

We sluiten deze creatieve sessie af met een interessante toelichting: Wat vertellen de gebruikte kleuren en vormen je? We bespreken dit in groep en indien je wenst, kan hier dieper op in gegaan worden, tijdens een individueel coaching gesprek

4-6 personen
2 tot 3uur
59 euro per persoon.
Incl. Materialen en begeleiding.
Excl. individueel Coachingsgesprek.

Maart:
🦋13 maart = VOLZET *14u-17u
🦋16 maart *10u-13u *15u-18u
🦋22 maart *13u-16u
🦋24maart *13u-16u
🦋27 maart *13u-16u

📍Herk de stad~N_athelier

Inschrijven: via privé bericht of n_athelier@hotmail.com

Is een groepsworkshop momenteel niets voor jou? Dan nodig ik je graag uit om een persoonlijk creatief traject bij N_athelier te starten. Om zo echt tot de kern te geraken. Je kan kiezen uit 3 of 5 sessies. Meer informatie: n_athelier@hotmail.com.

Dit nieuwsbericht werd gepubliceerd door N_athelier.