Fitness Specialist

Fitnesstoestellen en sportvoeding met deskundig advies op maat regio Aarschot, Hasselt en Lommel

Uw Specialist in fitnesstoestellen!

Fitness Specialist BV is al meer dan 20 jaar de specialist in fitnesstoestellen in Limburg en heel België voor zowel thuis- als professioneel gebruik. Fitness Specialist is een familiebedrijf met een persoonlijke en professionele aanpak. Wij bieden een ruim assortiment fitnesstoestellen aan van topmerken. Deze toestellen kunnen ook steeds bij ons uitvoering getest worden in de fysieke winkels van Hasselt en Lommel.

Ook als particulier kan u bij ons terecht. Of het nu gaat over één of meerdere toestellen, onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u bij het kiezen van het juiste fitnesstoestel voor bij u thuis, op kantoor of in uw praktijk.

U koopt bij ons niet alleen een product maar ook onze service!

Expertise en service zijn bij ons key, dat merkt u snel genoeg. Vanaf het ontwerp van uw fitnessruimte tot de keuze van de fitnessapparatuur, de installatie, herstellingen en het onderhoud… Fitness Specialist levert een totaalservice, volledig in eigen beheer. Wij garanderen u altijd de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Kwaliteit en service worden bij on steeds hoog in het vaandel gedragen. Leveringen en installaties gebeuren telkens na overleg met de klant.

“Ons bedrijf is de sportieve uitvalsbasis voor iedereen die fit door het leven wilt.”

Hieronder kan u enkele afbeeldingen van onze realisaties terugvinden. Zoals u kan zien heeft u niet altijd veel ruimte nodig om alles te plaatsen. Wij kijken samen met u naar de beste keuze van toestellen alsook de opstelling ervan. Vaak wordt er gekozen voor een combinatie van kracht- en cardiotoestellen.

Wenst u meer info te ontvangen? Aarzel dan niet en contacteer ons! Wij staan u steeds vrijblijvend te woord.

CONTACTEER ONS