Fietsen Geerts - Fietsen Lummen

Fietsen Geerts te Lummen

Uw fiets, onze passie

Je gaat een nieuwe fiets kopen! Maar… welke kies je? Voor elk gebruik is er wel een geschikte fiets. Om boodschappen te doen op je stadsfiets of om dagelijks naar school of je werk te fietsen, of om vooral veel en vaak te gaan toeren. Lees meer »

Ook voor fietsaccessoires zit u bij Fietsen Geerts goed. We verkopen onderhoudsmiddelen om uw fiets zelf te onderhouden maar ook praktische accessoires om uw fiets naar wens aan te kleden. Lees meer »

In onze werkplaats maken wij uw fiets weer 100% in orde. Wij adviseren u over de mogelijkheden om u en uw fiets weer veilig op weg te helpen. Lees meer »

Over Ons

Fietsen Geerts te Lummen is sinds maart 2013 opgericht door de broers Lander en Frederik Geerts. Jarenlange ervaring in de wieler- en cyclocrosswereld komt nu van pas bij fietsen Geerts waar een fiets meer is dan zomaar een fiets.

Fietsen Geerts wil garant staan voor een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en een degelijke en snelle service. Wij bieden fietsen aan van verschillende merken waaronder Gazelle, Focus, Kalkhoff, Minerva, Cortina, Lief! & Stoer .... Ook onze dienst na verkoop vinden belangrijk.

Wij willen geen grootwarenhuisgevoel maar wel een persoonlijke aanpak in een gemoedelijke sfeer creëren. Wij hopen u spoedig in onze winkel te mogen verwelkomen!

Bekijk onze website Fietsen Geerts & Bikes4Kids voor meer informatie.

Uw fietsenwinkel: kinderfietsen, MTB, elektrische fietsen, stadsfietsen voor Lummen en omstreken!

Fietsen Geerts

  • Fietsenhandel
  • Fietsenwinkel
  • Fietstoebehoren
Voortstraat 12 a, 3560 Lummen
T0474 78 78 25