Hondenhalsbanden Leuven

Hondenhalsbanden


Wij bieden halsbanden aan in 2 verschillende knopen met de mogelijkheid tot 4 verschillende kleuren per halsband. In onze webshop vind je enkele halsbanden die wij reeds gemaakt hebben. Je kan er ook voor kiezen om je eigen halsband volledig zelf samen te stellen met onze beschikbare kleuren, meer info hierover vind je op onze prijslijst-pagina.

Hondenleibanden Leuven

Hondenleibanden


Onze paracord leibanden worden vervaardigd met supersterk paracord type III met het oog op veiligheid voor jouw viervoeter. Naargelang de knoop dat je wenst kan je tot 4 kleuren uitkiezen. Er zijn momenteel 2 soorten knopen beschikbaar. Net zoals bij de halsbanden kan je ervoor kiezen om een reeds gemaakt model te nemen (zo ben je zeker van de kleurencombinaties etc) of een eigen leiband samen te stellen.

Anti-tekenbanden Leuven

Anti-tekenbanden


De EM-X teken bandjes, ook wel effectieve organismen bandjes genoemd, zijn de perfecte oplossing wanneer je op zoek bent naar een milieuvriendelijke en diervriendelijke manier om teken en vlooien tegen te gaan. Deze teken bandjes kunnen in 1 of 2 kleuren gemaakt worden.

Meer informatie...

L&N Dog Couture

Hondenhalsbanden, hondenleibanden en anti-tekenbandjes voor Leuven, Lubbeek, Boutersem, Bierbeek, Tienen, Herent,...

“A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself.” 

Handgemaakte hondenleibanden en hondenhalsbanden

Zowel de hondenleibanden en hondenhalsbanden zijn vervaardigd met US nylon paracord. Deze touwen hebben een kern van draden die geweven zijn in een nylon mantel. Dit maakt het touw zo sterk, dat bijvoorbeeld het paracord type III een breekkracht van 247kg per draad. Naast deze sterke eigenschappen, zijn ze ook nog eens super mooi aangezien ze in verschillende kleuren, diktes en patronen te verkrijgen zijn, wat het des te geschikter maakt voor het maken van leuke hondenleiband en -halsbanden. Daarenboven, zijn door het gebruik van dit paracord, de halsbanden ook waterbestendig, krimpen ze niet en zijn ze wasbaar op 30°C wat jouw trouwe viervoeter dus toelaat te gaan ravotten met de halsband.

Elke leiband en halsband is samen te stellen naar eigen wens.

Doordat alles handgemaakt is, kan je de halsband in eender welke kleur of kleurencombinatie bestellen. Neem gerust een kijkje tussen de beschikbare kleuren of doe inspiratie op bij de reeds gemaakte halsbanden. De uiteindelijke prijs zal hangt af van de lengte van de halsband of de lijn.

Wat is Paracord?

Op maat gemaakte hondenhalsbanden en -lijnen naar eigen keuze vervaardigd met paracord 550 type 3. De banden zijn gemaakt van het beste Paracord, wat wil zeggen dat de halsbanden sterk, duurzaam en betrouwbaar zijn. Het touw dat gebruikt wordt is Paracord 550, dit nylon touw heeft een breekkracht van 247kg. Een halsband heeft steeds 2 "spandraden", dus dan wordt de sterkte verdubbeld. 

Meer informatie

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie, we bespreken samen met U de mogelijkheden.
Heb je een idee voor een product dat niet standaard in ons aanbod zit? We bekijken voor jou graag de mogelijkheid om dit toch te realiseren. De prijs wordt dan bepaald aan de hand van deze prijslijst.

Contacteer ons