Bed and breakfast Oud Vucht

Uw bed en breakfast, café, vakantielogies, feestzalen & taverne te Maasmechelen


Ben je op zoek naar rust en natuur? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bed and breakfast Oud Vucht beschikt over drie sfeervolle kamers. Deze kamers hebben een verschillend interieur en zijn ingericht in samenwerking met (SIT EN SLEEP), gezond zitten en slapen. Iedere kamer heeft ook een badkamer met douche (zie foto’s). 's Morgens kan u verwend worden met een heerlijk ontbijt naar eigen keuze. Als je langs de kerk door wandelt, kom je zo bij de Maas. Vanuit deze vakantielogies wandel je verder naar het natuurgebied Maaswinkel en de Maasbempder Greend.

Bed and breakfast Oud Vucht in Maasmechelen is ideaal voor fietsers en wandelaars, er zijn fietskaarten en wandelkaarten voorhanden zodat je meteen na het ontbijt de Maasvallei, de Maasdorpen of het Nationaal Park Hoge Kempen kan verkennen. Houd je van shoppen, dan kom je in Maasmechelen zeker aan je trekken. Maasmechelen Village en Shoppincenter M2 zullen je zeker bekoren.

Oud-Vucht is een gezellig café, gelegen aan het Kerkplein van Vucht dorp, heel rustig gelegen naast de fietsroutes langs de Maas. Wil je graag meer informatie over reservaties in onze vakantielogies, neem dan gerust contact op.