Thuisverpleging Auxilium

Uw verpleegkundigen, thuisverpleging, verpleging aan huis voor Hasselt

Thuisverpleging Auxilium is uw betrouwbare partner voor hoogwaardige thuisverpleging voor Hasselt en omgeving. Sinds 2007 staan wij klaar om u de beste zorg te bieden. Ons ervaren team, bestaande uit Tamara, Nancy, Suzy en Lisa, heeft meer dan 23 jaar ervaring en is gespecialiseerd in wondzorg en palliatieve zorg.

Uw vertrouwde partner voor verpleging aan huis

Bij Thuisverpleging Auxilium bieden wij een uitgebreid scala aan diensten voor verpleging aan huis in Hasselt en omgeving. Of het nu gaat om algemene verpleegkunde, hygiënische zorgen, inspuitingen, wondzorg, palliatieve zorg, Oncologie compressietherapie, stomazorg, medicatietoezicht, Port-à-cath, PICC, infuustherapie, TPN, sondevoeding, thuishospitalisatie, postoperatieve oogindruppeling, opvolging van diabetespatiënten, nierpatiënten, patiënten met hartfalen of andere zorgbehoeften: u kunt op ons rekenen.

Wondzorg met kennis van zaken

Bij Thuisverpleging Auxilium zijn we gespecialiseerd in wondzorg in Hasselt en omgeving en bieden we professionele ondersteuning. We begrijpen dat wondzorg een essentieel onderdeel is van het herstelproces en we zijn toegewijd om u de best mogelijke zorg te bieden. Ons ervaren team van verpleegkundigen beschikt over uitgebreide kennis en expertise.

Palliatieve zorg op maat en met respect

Bij Thuisverpleging Auxilium begrijpen we dat palliatieve zorg een delicate en belangrijke fase is in het leven van een patiënt en diens geliefden. We zijn gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige palliatieve zorg in Hasselt en omgeving, waarbij we streven naar het verbeteren van de kwaliteit van het leven en het bieden van comfort en ondersteuning tijdens deze moeilijke tijd.

Wij hechten aan heldere communicatie.

Met onze patiënten en met de verwijzende artsen onderhouden wij een persoonlijke, respectvolle en vertrouwelijke band. We maken duidelijke afspraken over de wederzijdse verwachtingen en volgen onze inspanningen op in een dossier dat we bij iedere patiënt thuis neerleggen en digitaal ook kunnen raadplegen.

We hebben goede contacten met andere disciplines, die we om bijstand vragen als we tijdens onze dagelijkse bezoeken waarnemen dat extra hulp nodig is.

De patiënt betaalt ons niet voor onze zorg, dat doet het ziekenfonds.

De patiënt ontvangt na het einde van de maand alleen een financieel rapport van ons, wij dienen onze factuur rechtstreeks in bij het ziekenfonds. De verpleegkundigen van Auxilium te Hasselt berekenen geen toeslagen op hun zorg (ze zijn geconventioneerd).


Nancy

Nancy