Wapenhandel Delo

Dé referentie voor airsoft, luchtdrukwapens en bushcraft regio Brugge en Jabbeke

Vrije Wapenhandel Delo, dé referentie voor wapens, airsoftguns en jachtbenodigdheden in Jabbeke dichtbij Brugge en bij uitbreiding heel West-Vlaanderen. In ons aanbod vindt u onder meer volgende producten terug: airsoftguns, luchtdrukwapens, pistolen, alarmpistolen, cybels en andere doelen, bijhorende accessoires, paintballgeweren, jachtkledij, outdoor kledij, bushcraft, survival kits, jachtkits, helmen, bivakmutsen en nog veel meer! Wij zijn uw wapenspeciaalzaak voor de regio Brugge, Jabbeke en omstreken!

Krijgt u graag meteen een duidelijk overzicht van alle producten die wij in ons assortiment hebben? Daarvoor kan u best terecht in onze webshop. U kan er dan voor kiezen om de gekochte producten zelf op te halen in de winkel of om ze te laten versturen via Bpost.
Wapens mogen niet verstuurd worden via Bpost of een andere koerierdienst en dienen in de winkel afgehaald te worden.

Kom gerust ook eens langs in onze winkel te Jabbeke (Stalhille). Wij geven u dan graag persoonlijk advies en helpen u graag verder in uw zoektocht naar het product dat u wenst. Hebt u nog vragen voor ons of wenst u meer informatie? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website. Tot snel!

Airsoft (alle accessoires aan -20%)


Bij Vrije Wapenhandel Delo, gelegen in het West-Vlaamse Jabbeke, kan u terecht voor een wijdverbreid gamma aan airsoft-producten. Deze kan u in de winkel aankopen. Airsoftwapens mogen immers volgens de bepalingen van de Belgische wapenwetgeving niet verkocht worden “vanop afstand”. Via het internet kan u deze producten van ons dus absoluut niet bestellen of laten verzenden. De aankoop gebeurt dan ook steeds op persoonlijke basis in onze winkel.

We nodigen u dan ook graag uit om bij ons in de winkel langs te komen en rustig een kijkje te nemen in ons uitgebreid assortiment aan airsoft-benodigdheden. U kan immers niet alleen de airsoft-geweren zelf bij ons kopen, maar kan hier ook terecht voor een arsenaal aan accessoires. Daarbij horen bijvoorbeeld helmen, batterijen, kledij, staanders en verrekijkers.

Geïnteresseerd in onze uitgebreide catalogus aan airsoftwapens en -accessoires? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website. Als u graag op voorhand de prijzen van de verschillende modellen kent, kan u dit steeds bij ons aanvragen via mail.

Luchtdrukwapens


Ook voor luchtdrukwapens allerhande zit u goed bij Vrije Wapenhandel Delo in Jabbeke. Met een uitgebreid assortiment aan verschillende merken hebt u bij ons de keuze uit heel wat wapens. U kan gerust de wapens uitproberen tot u aanvoelt welk het beste in uw hand ligt.

Gelieve wel te beseffen dat wij absoluut geen wapens leveren aan minderjarigen. Enkel 18-jarigen kunnen bij ons bediend worden op dit vlak. Ook kunnen er geen wapens besteld worden via de webshop. Indien u graag een wapen bij ons koopt, nodigen wij u dan ook vriendelijk uit om eens in onze winkel langs te komen. U kan het wapen dan niet alleen uitproberen, maar kan ook nog eens rekenen op het deskundige advies van de zaakvoerder. Zo helpen wij u graag de juiste keuze maken.

Hebt u nog vragen in verband met onze luchtdrukwapens? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website. Wij helpen u dan graag zo snel mogelijk verder.

Bushcraft


Bushcraft, de kunst van het leven in en met de natuur. Ook wel survival of wildcraft genoemd. Om te kunnen leven van en in de natuur moet er aan een aantal voorwaarden voldaan worden: onderdak, vuur, water en voedsel. Naast deze vier voorwaarden staat vooral natuur centraal. Dit doen we door al onze zintuigen te (her)gebruiken. We kijken, luisteren, ruiken en voelen en proberen één te zijn met de natuur. Verschillende tools, kledij, messen, enz.

Erkenning als wapenhandelaar: DPVW/HA/29 NR.2-3-11-072