Scherpenheuvel-Zichem

Scherpenheuvel-Zichem is een stad in de provincie Vlaams-Brabant en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Leuven. De stad telt bijna 23.000 inwoners. De stad wordt doorsneden door de rivier de Demer.

Gids van Scherpenheuvel-Zichem

Infogids Scherpenheuvel-Zichem

Wij maken gidsen voor meer dan 100 gemeenten en steden en daar zijn we ongelofelijk trots op. Zeker omdat er enkel en alleen gidsen worden gemaakt op aanvraag van deze gemeenten en steden. Wij werken nooit in eigen beheer en dat maakt ons uniek in deze branche.

BEKIJK ALLE GIDSEN
Workshop pendelen bij Pacha-Mama
jun 12

Workshop pendelen bij Pacha-Mama

Pacha-Mama in Scherpenheuvel-Zichem Onze workshop pendelen is voor iedereen,zowel beginners als gevorderden.Onze pendel methode is deze van de Hongaar Poznik.Hij  heeft heel veel bijzondere...
Kristallen schedel meditatie
jun 11

Kristallen schedel meditatie

Kristallen schedel meditatie bij Pacha-Mama in Scherpenheuvel-Zichem Mediteren met een kristallen schedel is telkens weer een unieke ervaring. Het brengt je in verbinding met de essentie van je...
Weer een tevreden klant!
nov 28

Weer een tevreden klant!

Gevelbepleistering van geverfde woning, afgewerkt met zelfreinigende siliconenharspleister. Contacteer Bouwonderneming Facade Concept voor meer info!
Maatkasten Muta
Thuisverpleging CaroKlusjeman idéfix
Home Coiffure KellyArchitectenburo CRNCR
Pacha-Mama
Agro VanlinthoutShopa
Bouwonderneming Facade ConceptDakwerken Dobbelaere Bart
Schrijnwerkerij Schotsmans
Kapster WendyVerwarming Pedap