Scherpenheuvel-Zichem

Scherpenheuvel-Zichem is een stad in de provincie Vlaams-Brabant en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Leuven. De stad telt bijna 23.000 inwoners. De stad wordt doorsneden door de rivier de Demer.

Gids van Scherpenheuvel-Zichem

Infogids Scherpenheuvel-Zichem

Wij maken gidsen voor meer dan 120 gemeenten en steden en daar zijn we ongelofelijk trots op. Zeker omdat er enkel en alleen gidsen worden gemaakt op aanvraag van deze gemeenten en steden. Wij werken nooit in eigen beheer en dat maakt ons uniek in deze branche.

BEKIJK ALLE GIDSEN
Workshop pendelen bij Pacha-Mama
dec 3

Workshop pendelen bij Pacha-Mama

Pacha-Mama in Scherpenheuvel-Zichem Op woensdag 23 januari is er een workshop pendelen voor iedereen. Hierin leer je hoe je makkelijk kan pendelen voor jezelf of anderen. Wanneer? op woensdag...
Weer een tevreden klant!
nov 28

Weer een tevreden klant!

Gevelbepleistering van geverfde woning, afgewerkt met zelfreinigende siliconenharspleister. Contacteer Bouwonderneming Facade Concept voor meer info!
Win 1 jaar gratis poets- en huishoudhulp
sep 25

Win 1 jaar gratis poets- en huishoudhulp

Doe mee en win 1 jaar gratis poets- en huishoudhulp Van 1 januari tot en met 31 december 2019 genieten van een netjes opgeruimd huis, gratis en voor niets? Dat kan. Doe mee aan onze wedstrijd...
Schrijnwerkerij Schotsmans
Bouwonderneming Facade ConceptAarschots Carrosserie Center
Thuisverpleging CaroArchitectenburo CRNCR
Pacha-Mama
Elektriciteitswerken Tel ectriCDakwerken Dobbelaere Bart
Rolluiken Van UytselKlusjeman idéfix
Maatkasten Muta
Boutique Dansé