5 ontwikkelingen in het Lease auto landschap

5 ontwikkelingen in het Lease auto landschap

De ontwikkelingen in het lease auto landschap

Elektrische auto’s en leasen worden beide steeds populairder. Dit is niet zonder reden. Tesla wordt steeds groter in de leasewereld, bovendien is leasen een betaalbare optie om veilig de weg op te gaan. Een auto leasen houdt in dat je maandelijks een bedrag betaalt. Dit is voor veel starters een goede manier om toch aan een auto te komen, omdat niet iedereen 1-2-3 een hele aankoopsom achter de hand heeft. Maandelijks betaal je een bedrag afhankelijk van het soort auto. In ruil voor dat bedrag kan jij gebruik maken van het voertuig en bovendien hoef je vaak niet om te kijken naar het onderhoud. Dat zit bij het bedrag inbegrepen. Jij hoeft alleen nog maar te tanken, ehm op te laden natuurlijk.

Nieuwe modellen op de markt

Sinds kort heeft Tesla een grote verandering gemaakt bij veel leasemaatschappijen. Tegenwoordig kun je verschillende modellen leasen, je kan een model S leasen of het model Tesla 3. De Tesla 3 leasen is ontzettend populair als het aankomt op het leasen van elektrische auto’s. De auto’s zijn gemakkelijk in de omgang en doordat ze te leasen zijn, vallen ze vaak wel binnen het te besteden budget. Leasen heeft dus veel voordelen en kan de stap naar elektrisch rijden makkelijker maken.

Naast de Tesla model 3 is de Tesla model Y zakelijke lease ook een favoriet! Deze auto is meer geschikt voor de families met kinderen. Dit model is ontworpen met als uitgangspunt: veiligheid. Bovendien heeft dit model ook nog eens veel (bagage) ruimte.

Elektrisch leasen

Elektrisch leasen komt vandaag de dag met veel voordelen. Langzaam, maar zeker gaan bedrijven over op elektrisch leasen. Een belangrijke reden daarvoor zijn de lage verbruikskosten. De verbruikskosten van een elektrische auto zijn beduidend lager dan bij een verbrandingsmotor. Bovendien wordt elektrisch rijden gestimuleerd en daarom is de bijtelling lager dan bij traditionele voertuigen. Een financieel voordeel voor zowel de werkgever als de werknemer dus. Dat zijn alleen nog wat financiële voordelen, maar minstens zo belangrijk en misschien wel belangrijker zijn de voordelen voor het milieu. Een elektrische auto stoot geen milieuonvriendelijke stoffen uit. Doordat elektrische auto's geen CO2 uitstoten, heeft de overheid besloten dat er geen wegenbelasting betaald hoeft te worden. Kies je er dus voor om zakelijk elektrisch te leasen? Dan kies je niet alleen voor jezelf, maar ook voor een betere wereld.