V&V Ontstoppingen

Ontstoppingen, Camerainspecties, Geurdetecties, Ruimen & reinigen regenwaterputten regio Scherpenheuvel-Zichem

V&V Ontstoppingen is gespecialiseerd in ontstoppingen, camerainspecties, het opsporen van rioleringsbuizen en het opsporen van zoekgeraakte septische putten en regenwaterputten voor de regio Scherpenheuvel-Zichem. Ook het opsporen van geurhinder en het leegpompen van kelders behoort tot ons takenpakket.

Sinds kort breidden wij onze dienstverlening uit met het reinigen van regenwaterputten en het ledigen van septische putten.

V&V Ontstoppingen bv is een eenmanszaak met als pluspunten een zeer vlotte communicatie met de zelfwerkende patroon en een uitstekende prijskwaliteitsverhouding. Als zelfwerkend patroon bent u zeker van een kwalitatieve service. Een specialist ter zake komt bij u ter plaatse de problemen vlot en efficiënt oplossen.

V&V Ontstoppingen staat garant voor een zeer transparante communicatie m.b.t. onze prijzen. Onze prijzen staan op onze website en bij gemeentes binnen een straal van 15 km zijn de verplaatsingskosten inbegrepen. Ook het gebruik van hogedrukmachine, spiralen of ander materiaal is inbegrepen. Enkel voor het gebruik van de camera en de rookmachine wordt een toeslag aangerekend. U komt dus achteraf niet voor financiële verrassingen te staan. Als ik ter plaatse kom en een herstelling aanraad, overleg ik het kostenplaatje ook persoonlijk met u. Zo wordt er steeds gezorgd voor een oplossing op maat. Wij laten uw badkamer/toilet/oprit ook even netjes achter als ervoor. Hier maken wij een punt van! Geen modderige toestanden of opengebroken klinkers of kasseien na onze ontstopping of herstelling.

Kortom, voor een kleine of grote herstelling, van begin tot einde, slechts een adres: V&V. Contacteer ons.