Maldegem

Maldegem is een gemeente in de provincie Oost-Vlaanderen en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen. Deze gemeente in het noordwesten van de regio Meetjesland telt ruim 23.000 inwoners, waarvan er ruim 16.000 in Maldegem zelf wonen.

Gids van Maldegem

Infogids Maldegem

Wij maken gidsen voor meer dan 120 gemeenten en steden en daar zijn we ongelofelijk trots op. Zeker omdat er enkel en alleen gidsen worden gemaakt op aanvraag van deze gemeenten en steden. Wij werken nooit in eigen beheer en dat maakt ons uniek in deze branche.

BEKIJK ALLE GIDSEN
Voorjaarskorting
maa 12

Voorjaarskorting

Bij Schilderwerken Joeri De Vos kan u genieten van een voorjaarskorting. 10% korting op de offerte, contacteer ons voor meer informatie.

U kan bij mij terecht voor binnen- en buitenschilderwerk, wandafwerking, behangen, sauzen en houtrot reparaties. Ik werk uitsluitend met professionele verf!...

Opendeurdag Eeklo De Eiken
maa 2

Opendeurdag Eeklo De Eiken

Kijkdag nieuwbouwproject De Eiken in Eeklo

15 compacte stadswoningen in een oude kloostertuin. Het nieuwe woonproject De Eiken heeft alles in huis om een warme thuis te worden.

Fase 1 van het nieuwbouwproject in de Broeders Van Liefdestraat is in volle aanbouw. Op zondag 22 april, tijdens de...

Ik was het zelf beu een nummer te zijn
dec 30

Ik was het zelf beu een nummer te zijn

“Ik was het zelf beu een nummer te zijn.” 

Wat doe je als je eigen visie en waarden totaal niet meer stroken met die van je werkgever? Dan start je je eigen verhaal. Kurt De Pré (52) werkte meer dan twee decennia bij een grootbank toen hij besloot zijn eigen weg te gaan. Zes jaar later heet...

Consea Maldegem
Speeldorp DinoDorpPizza Palace
Boekhoudkantoor Van BelleghemDecock Tankstation & Brandstoffen
Optiek & Hoorcentrum VerstringeSchilderwerken Joeri De Vos