San CV

San CV

Uw sanitaire installaties, verwarming en ventilatie voor Knokke-Heist en Maldegem

San CV is opgestart door zaakvoerders Freddy Baute en Peter Lippens in 2004. We leerden elkaar kennen op een gezamenlijke werf. Tijdens de samenwerking merkten we dat we elkaar toch echt wel aan konden vullen. We stapten samen in het avontuur om een bedrijf op te starten. Het kon twee kanten uit, maar ondertussen mag het gezegd dat de samenwerking een echte meerwaarde betekent. En dat zowel voor onszelf als voor de klanten. Vanaf het begin staat San cv voor gedrevenheid en enthousiasme. We zien de toekomst met plezier tegemoet, dankzij de vele veranderingen in onze sector. We moeten voortdurend bij studeren, maar dat is wat ons drijft: onze klanten steeds kunnen helpen met kennis. We staan er natuurlijk niet alleen voor, en gelukkig maar. We worden ondersteund door een zeer gedreven team, ook wel het “San cv topteam” genoemd

Met passie voor ons vak

We plaatsen sanitair, centrale verwarming en ventilatie in hoofdzakelijk residentiële projecten. Contacteer ons voor de installatietechnieken in zowel nieuwbouwprojecten als renovatie. Ook onder een totaalrenovatie van de badkamer zetten wij met veel plezier onze schouders. Wij garanderen dat je ook NA plaatsing steeds bij ons terecht kan. Onze servicedienst staat daarvoor garant. We zijn actief in de regio's Maldegem, Knokke-Heist en omstreken.

  • Badkamerrenovatie (werk je reeds samen met een architect of interieurarchitect? Dan zijn wij de geschikte partner voor het installeren van je nieuwe badkamer. Ook een totaalrenovatie van A-Z coördineren wij met veel plezier. We werken vlot samen met gerenommeerde vakmensen. Onze garantie voor een prachtig resultaat binnen de voorop gestelde tijd.)
  • Centrale verwarming (wij werken vooral met producten van het merk Buderus omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit. De jarenlange samenwerking verloopt erg vlot en op die manier kunnen wij onze klanten een vlotte service garanderen.)
  • Ventilatie (om onze klanten zo goed mogelijk te helpen plaatsen wij ook ventilatie bij nieuwbouw of renovatie. Dat betekent slechts één aannemer voor de installatietechnieken.)
  • Sanitair (van het plaatsen van waterleiding en afvoerleiding in nieuwbouw of renovatie tot een perfecte plaatsing van de sanitaire toestellen.)

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor San CV.

Contact

San CV

Steenhouwerslaan 25, 9990 Maldegem

Vestigingen

(Bureel & atelier)
Steenhouwerslaan 1a, 9990 Maldegem
(Op afspaak)
Stuurhut 5, 8301 Knokke-Heist
  • Centrale verwarming
  • Sanitair
  • Ventilatie
  • Verwarming
T050 71 05 59
M0477 99 14 01 (Peter Lippens)
M0496 12 95 27 (Freddy Baute)
Ond. nr.0865.591.277
Maandag 08.00u-12.00u
Dinsdag 08.00u-12.00u
Woensdag 08.00u-12.00u
Donderdag 08.00u-12.00u
Vrijdag 08.00u-12.00u
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

(Openingsuren bureel)