Kinesitherapeute Anne Lievevrauw

Uw kinesist gespecialiseerd in voetreflexologie, sportblessures & revalidatie te Maldegem

Opleiding/start

In 2007 studeerde ik af aan de UGent als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie en kon ik meteen aan het werk bij een collega in de privépraktijk. Aansluitend volgde ik de postgraduaatsopleiding “Manuële” voor rug- en nekpatiënten. Na 5 jaar startte ik met m’n eigen praktijk te Maldegem in combinatie met een halftijdse betrekking in de ambulante revalidatie van AZ Alma te Sijsele.

Na 2 jaar richtte ik me omwille van praktische redenen volledig op mijn praktijk. Na deze jaren van ondervinding in het behandelen van klachten, wekt de holistische benadering (waarbij niet enkel naar 1 weefsel/punt op het lichaam als oorzaak wordt gezocht) meer en meer mijn interesse. Ik ben ervan overtuigd dat verschillende klachten die zich musculoskeletaal (thv. botten, spieren en andere weefsels) manifesteren ook een storing in het evenwicht/samenwerking tussen lichaam en geest kunnen zijn.

In oktober startte ik de cursus voetreflexologie. Sinds februari pas ik naast kinesitherapie nu ook voetreflexologie toe. Ik kijk er naar uit om mijn kennis en vaardigheden verder uit te breiden om zo de patiënt nog efficiënter te helpen bij z’n klachten.

Verder reeds doorlopen cursussen

  • Functioneel tapingconcept
  • Medische trainingstherapie
  • Fasciale technieken module craniaal + viscerae
  • Voetreflexologie (start 6/10/2018)