Decock Tankstation & Brandstoffen te Maldegem

Al meer dan 15 jaar de beste kwaliteit

Decock te Maldegem (Adegem) is al jaar en dag specialist in brandstoffen en smeermiddelen. Zowel particulieren, zelfstandigen als bedrijven zijn bij ons welkom voor eersteklas producten. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor verschillende soorten verwarmingskachels, smeerinstallaties en de aankoop en plaatsing van mazouttanks. Ook beschikken wij over een aantal producten voor in de tuin, zoals houtskool en barbecues, en outdoor heating.

Wij leveren over heel Vlaanderen

Bij ons tankstation vindt u een shop waar brandhoutbrandstoffen, oliënkachels etc. in kleinhandel te verkrijgen zijn. Al onze producten zijn tevens in grotere hoeveelheden leverbaar aan (industriële) bedrijven en zelfstandigen maar ook aan particulieren in heel Vlaanderen!

Waarom kiezen voor Decock?

Brandstoffen Decock te Maldegem bestaat als nv reeds sinds 1999 en maakt er een erezaak van om elke klant een persoonlijke & kwaliteitsvolle service te bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring, zelfstandige werkwijze en rechtstreeks contact met elke klant, kunnen wij dit streven keer op keer waarmaken in onze dienstverlening!

Decock, uw tankstation en brandstoffen voor Maldegem, Adegem en Middelburg.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Decock Tankstation & Brandstoffen.

Contact

Decock Tankstation & Brandstoffen

Vliegplein 10, 9991 Adegem
  • Benzinestation
  • Kachels
  • Mazout
  • Tankstation
Maandag Gesloten
Dinsdag 08.00u-18.00u
Woensdag 08.00u-18.00u
Donderdag 08.00u-18.00u
Vrijdag 08.00u-18.00u
Zaterdag 08.00u-18.00u
Zondag Gesloten