Ook de horeca kiest voor onze dagverse groenten en fruit: een slimme keuze

U wilt toch ook het verschil maken in uw restaurant of brasserie? Gebroeders Vercammen levert dagverse groenten, fruit en kruiden aan horeca in de ruime regio Lier.

Lokale producten

Waarom zou u als uitbater van een horecazaak uw groenten en fruit bij ons aankopen? Onze seizoensgebonden groenten zijn dagvers en heerlijk van smaak. Dat proeft u in uw gerechten. Bovendien zijn ze goedkoper. Seizoensgebonden groenten zijn ook ecologisch de juiste keuze: u vermindert uw ecologische voetafdruk en u krijgt er de groenten voor die alleen het beste smaken op die moment. Win-win, toch? We zijn met deze dienstverlening begonnen omdat we zelf de specifieke vraag kregen van enkele zaakvoerders naar lokale producten die rechtstreeks van de boer komen. Ook voor u is het interessant, want u kan meteen een verhaal vertellen tegen uw klanten: “Dit zijn bloemkolen uit Lier, ze stonden gisteren nog op het veld.” Op uw vraag planten wij de kruiden aan die u vaak gebruikt, zodat u Belgische, lokale kruiden heeft en geen kruiden die uit het verre buitenland moeten komen.

Praktisch

We houden eraan u te voorzien van wat beschikbaar is. Wat u 's avonds bestelt, krijgt u 's morgens geleverd! Klik op de knop hieronder om contact met ons op te nemen en uw verse producten te bestellen.

Contacteer ons